McDonald's'ta çalışabilir mi?

Şok markette de çalıştım. MC donalds da çalışmak çok daha güzeldi diyebilirim. Özellikle ekip üyesiysen, oradaki ortam vesaire gayet güzeldi. Olumsuz tarafları mutlaka vardır. Markette üstün başın yağ kokmaz, MC donalds da böyle bir dezavantaj vardı.

Hayır ücretsiz gibi bir durum yok. Her ekip üyesinin 18 yemek puanı olur. Bu 18 puana neredeyse istediğin tüm menüyü yiyebilirsin. Ancak 1 adet menü olacak şekilde. Vardiyadaki müdüre söyleyip 2 3 puan geçebilir de, tabii müdürün onayı ile. Dondurma gibi tatlılar göz önüne gelmez. Şahsen ben müdür olduğumda çok absürt olmadığı müddetçe puan kaçamaklarına çok takılmazdım. Ekip iyi olsun. Sonuçta senin vardiyanı taşıyorlar.
Yani dondurma alma hakkı yok mu?

Son iki yılı müdür olmakla beraber üç buçuk yıl kadar McDonald's'da çalıştım. Öyle sabit şekilde kasada çalışmak gibi bir durum yok. Tüm işleri yapıyorsun. Gerekirse boş da topluyorsun, gidip hamburger de yapıyorsun. AVM restoranı değilse çöp konteynrı da almaya gidip tüm restoranın çöplerini temizliyorsun. Ez cümle; tabii ki çalışılır neden çalışılmasın.
McDonald's'ta müdür olarak çalışmam mümkün mü peki? Masa başı iş yani bilgisayar başında?

McDonald's'ta müdür olarak çalışmam mümkün mü peki? Masa başı iş yani bilgisayar başında?
Ne müdür aga dalga mı geçiyorsun? Öyle olsa herkes müdür olurdu niye bunca insan en dipten başlıyor çünkü vasıfsızlar sende vasıfsızsın. Önce orada çalışacaksın kademe kademe yükseltecekler yani birden olacak bir şey değil birkaç sene gerekiyor bunun içinde iş performansın önemli bir yer tutuyor ki onda bile müdür olmanın kesinliği yok.

Ne müdür aga dalga mı geçiyorsun? Öyle olsa herkes müdür olurdu niye bunca insan en dipten başlıyor çünkü vasıfsızlar sende vasıfsızsın. Önce orada çalışacaksın kademe kademe yükseltecekler yani birden olacak bir şey değil birkaç sene gerekiyor bunun içinde iş performansın önemli bir yer tutuyor ki onda bile müdür olmanın kesinliği yok.
Anladım fakat torpil kıyak vb imkanım olursa durum değişir bence.

Anladım fakat torpil kıyak vb imkanım olursa durum değişir bence.
Torpil falan arama vasıfsızsın vasıfsız eleman olarak başlayıp yükseleceksin.
Şu an neyim? Ne olabilirim buna odaklan.
Armut piş, ağzıma düş olayı yok yani böyle düşünme her vasıfsız eleman gibi sende zorluk çekeceksin ve mücadele edeceksin, gökten inme değilsin kralın oğlu değilsin.

Son düzenleme:
baştan başlar, iyi de performans gösterirsen yükselir müdür olursun ancak birden fazla müdürlük var. direkt restoran müdürü olamıyorsun. müdür olunca da daha fazla çalışıyorsun. ekip üyesi olduğunda işin belli. ancak müdür olduğunda belli bir işin yok. tüm işleri yapıyorsun. normal ekip gibi çalışıyorsun. sonrasında da restoranın işleri ile ilgileniyorsun, para ve sayım işleri gibi...

McDonald's'ta direkt müdür olarak başlamazsın ama kendini gösterirsen ve her şeyi hızlıca öğrenirsen 2 3 ay gibi bir sürede ekip lideri olabilirsin. 1 sene 8 ay McDonald's'ta çalıştım. Soracağın varsa sorabilirsiniz.

McDonald's'ta direkt müdür olarak başlamazsın ama kendini gösterirsen ve her şeyi hızlıca öğrenirsen 2 3 ay gibi bir sürede ekip lideri olabilirsin. 1 sene 8 ay McDonald's'ta çalıştım. Soracağın varsa sorabilirsiniz.
Çalışma arkadaşları veya müdür, yükselemeyelim diye kuyumuzu kazar mı? Lise mezunu birinin ulaşacağı en üst pozisyon nedir?

Çalışma arkadaşları veya müdür, yükselemeyelim diye kuyumuzu kazar mı? Lise mezunu birinin ulaşacağı en üst pozisyon nedir?
ben üç sene boyunca şahit olmadım kuyu kazma olayına. en fazla danışman ismi verilen altı yedi restoranın denetleyen bir unvan var. ulaşılabilecek en üst nokta orasıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı