McDonald's'ta tecrübesiz biri çalışabilir mi?

betray4l

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GeForce RTX5060 Ti PYTHON III 16GB - Amd RYZEN 5 7500F - Patriot 32 GB Ram - MSI PRO B650M-E DDR5 AM5 Soket
Öncelikle selamlar YKS'den sonra mezuna kalmayı düşünüyorum ve önümüzdeki yıl ki YKS sınavına kadar girebileceğim bir iş arıyorum 1 yıl yani. Daha önce restorant lokanta kafe tarzı yerlerde hiç çalışmadım genelde fabrika tarzı imalat yerlerinde çalıştım bu yüzden restorant ortamında çalışmaya açıkçası korkuyorum zaten anksiyetem var ve öz güven eksikliğim yüzünden düzgün bir iş bulamadım insanlara karşı yanlış yapmaktan korkuyorum bu konuda dalga geçmezseniz sevinirim çünkü hayatımı yeterince kötü etkiliyor. Bir kafede garson olmayı da düşündüm ama yine aynı şekilde cesaret edemedim bahsettiğim özelliklerimden dolayı. İş ararken AVM tarzı yerlerde işleyen McDonald's'lar aklıma geldi tamamen restorant sektöründe acemiyim ve tecrübesizim. Bu şekilde bir yere girsem çok zorluk çeker miyim? Otomatik kasa hayatımda görmemiş kullanmamış insanım. Daha önce 0'dan McDonald's'ta çalışmış bir arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum. Yapabileceğim şeyleri bile yapamamaktan korkuyorum nasıl bir hastalıksa bu artık. Demek istediğim bu tarz bir işletmeye 0'dan girmiş olsam oradaki işleri aksatır mıyım, el ayak bağ olur muyum? Bundan korkarak giremiyorum.

Orada zaten öğretiyorlar hocam. Tecrübesiz eleman her işe başlayana verilen bir unvan. Tecrübesiz eleman olacaksın ki işi her harfiyle yapabilirsin.

Yemek sektöründe tecrübe aramazlar, doğrudan alırlar ve o fobinizi bir şekilde aşmanızı tavsiye ederim. Hayatınızın her alanında zorluk çekersiniz. Kimse işi bilerek başlamıyor. Yanlışınızın olduğu zamanlar da olacak.

Seni işe alıp al burda çalışacan demiyorlar tabii. Bir süre size işi ögretiyorlar.
Yeri gelir paspas yaparsın, yeri gelir kasa da sipariş alırsın. İşe başvurmaktan, çalışmaktan korkmayın 3iq insanlar bile ne işlere başvurup çalışıyor bir bilseniz. 😄

Haklısınız

Yemek sektöründe tecrübe aramazlar, doğrudan alırlar ve o fobinizi bir şekilde aşmanızı tavsiye ederim. Hayatınızın her alanında zorluk çekersiniz. Kimse işi bilerek başlamıyor. Yanlışınızın olduğu zamanlar da olacak.
Bunun zaten böyle olduğunu biliyorum ama ona rağmen cesaret edemiyorum bunu aşmam gerektiğinin farkındayım ama nasıl olacağınıda bilmiyorum yaş 20 ama malesef aşamadım bu cesaretsizliği ve özgüvensizliği

Seni işe alıp al burda çalışacan demiyorlar tabii. Bir süre size işi ögretiyorlar.
Yeri gelir paspas yaparsın, yeri gelir kasa da sipariş alırsın. İşe başvurmaktan, çalışmaktan korkmayın 3iq insanlar bile ne işlere başvurup çalışıyor bir bilseniz. 😄
Dediğiniz gibi nasıl insanlar var ve saçma konularda katbekat cesaret gösteriyorlar kendime bu noktada kızıyorum zaten nasıl onlar kadar bile olamıyorum diye malesef

Bu halktan utanmaya gerek yok, onlar sizden utansın.
Galiba çok haklısınız :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı