betray4l
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GAINWARD GeForce RTX5060 Ti PYTHON III 16GB - Amd RYZEN 5 7500F - Patriot 32 GB Ram - MSI PRO B650M-E DDR5 AM5 Soket
Öncelikle selamlar YKS'den sonra mezuna kalmayı düşünüyorum ve önümüzdeki yıl ki YKS sınavına kadar girebileceğim bir iş arıyorum 1 yıl yani. Daha önce restorant lokanta kafe tarzı yerlerde hiç çalışmadım genelde fabrika tarzı imalat yerlerinde çalıştım bu yüzden restorant ortamında çalışmaya açıkçası korkuyorum zaten anksiyetem var ve öz güven eksikliğim yüzünden düzgün bir iş bulamadım insanlara karşı yanlış yapmaktan korkuyorum bu konuda dalga geçmezseniz sevinirim çünkü hayatımı yeterince kötü etkiliyor. Bir kafede garson olmayı da düşündüm ama yine aynı şekilde cesaret edemedim bahsettiğim özelliklerimden dolayı. İş ararken AVM tarzı yerlerde işleyen McDonald's'lar aklıma geldi tamamen restorant sektöründe acemiyim ve tecrübesizim. Bu şekilde bir yere girsem çok zorluk çeker miyim? Otomatik kasa hayatımda görmemiş kullanmamış insanım. Daha önce 0'dan McDonald's'ta çalışmış bir arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum. Yapabileceğim şeyleri bile yapamamaktan korkuyorum nasıl bir hastalıksa bu artık. Demek istediğim bu tarz bir işletmeye 0'dan girmiş olsam oradaki işleri aksatır mıyım, el ayak bağ olur muyum? Bundan korkarak giremiyorum.