Merhabalar, iş arkadaşımın telefonunda ki tüm veriler yanlışlıkla silindi. Daha önceleri bir telefoncu da rehberin bir yedeğini almış, ancak bu yedek bulut üzerine değil USB içine atılmış. Dosya uzantısı ise ".mce"şeklinde. Neredeyse bütün telefoncuları gezmemize rağmen dosyayı açmayı bilen çıkmadı. Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Bu dosya uzantısını nasıl ve hangi program ile açabilirim?
Telefonunda ki tüm veriler 701 KB tutamaz herhalde bu yanlış bir dosya olmalı.
Düzenleme: Bu dosyanın telefon rehberinin yedeği olduğunu düşünmüyorum. Genelde vcf uzantılı olurlar ve metin belgesiyle açıldığında okunabilir hale gelmesi gerekirdi.
Evet, Google Playde aratınca dediğiniz gibi "Minecraft for Masters" adında bir uygulama beliriyor ilk sırada Ancak rehberle ilişkilendiremedim.
Maalesef hiçbir Türk sitesin de buna benzer bir konu bulamadım. Yabancı sitelerde yazanlara göre, tabii eğer doğru anladıysam, telefonlar arası dosya transferi yapmaya yarayan bir uygulamanın uzantısıymış. Ne kadar aradıysam da hiçbir program bulamadım.
@HainKostok157 Evet, bende şu anda MCEdit (Minecraft için dünya oluşturma benzeri) adlı bir programın dosya uzantısı olduğunu hatırladığımı sanıyorum@Denizeri24