".mce" Uzantılı Dosyayı Açmak

HainKostok157

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iş arkadaşımın telefonunda ki tüm veriler yanlışlıkla silindi. Daha önceleri bir telefoncu da rehberin bir yedeğini almış, ancak bu yedek bulut üzerine değil USB içine atılmış. Dosya uzantısı ise ".mce"şeklinde. Neredeyse bütün telefoncuları gezmemize rağmen dosyayı açmayı bilen çıkmadı. Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Bu dosya uzantısını nasıl ve hangi program ile açabilirim?

asasdasdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunda ki tüm veriler 701 KB tutamaz herhalde bu yanlış bir dosya olmalı.

Düzenleme: Bu dosyanın telefon rehberinin yedeği olduğunu düşünmüyorum. Genelde vcf uzantılı olurlar ve metin belgesiyle açıldığında okunabilir hale gelmesi gerekirdi.
Doğru diyorsun bunu birçok telefoncudan da duydum. Ayrıca Drive'a yedekleme yapıldığında uzantının .vcf şeklinde olduğunu da anımsıyorum. Ama gel gör ki yedek alan kişi nasıl başardıysa .mce uzantısı ile kayıt yapmış. Bir tanıdığın dediğine göre, ya usb hasar görmüş yada kendim el ile uzantı değiştirerek denemeliymişim. ".vcf", ".rar.", ".jpeg" dahil aklıma gelen uzantıları denedim ama çözüm olmadı 🙂

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı