".mce" Uzantılı Dosyayı Açmak

HainKostok157

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iş arkadaşımın telefonunda ki tüm veriler yanlışlıkla silindi. Daha önceleri bir telefoncu da rehberin bir yedeğini almış, ancak bu yedek bulut üzerine değil USB içine atılmış. Dosya uzantısı ise ".mce"şeklinde. Neredeyse bütün telefoncuları gezmemize rağmen dosyayı açmayı bilen çıkmadı. Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Bu dosya uzantısını nasıl ve hangi program ile açabilirim?

asasdasdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizin yapamayacağı bir sistemden yedek almışsınız. Aldığınız yere götürüp veya bir Vodafone merkezine sorup yönlendirmelerini isteyin.
http://www.vodafone.com.tr/software/2.Akilli_Kutu_Kullanim_Kilavuzu.pdf
Çözecek yazılım bu ve lisansı olmayan ve cihazı olmayan yükleyemez.
Sitesi de bu:
mce Install Webpage
Kusura bakma iş nedeni ile erken yatmak zorunda kaldım. O yüzden cevap veremedim. Dediğinizi Vodafone'da çalışan bir arkadaşa teyit ettirdim. Gerçekten öyle bir cihazin olduğunu doğruladı, ancak ne yazık ki cihazi Vodafone 8 ay önce toplatmış. 😌 Tüm telefoncuları gezip şansını dene istersen dedi ama öyle bir niyetim de yok açıkçası 😅 Artık telefon sahibine kalmış ne yapacağı. Bilgilendirmen için çok teşekkür ediyorum. Böylece bir şey daha öğrenmiş oldum.

Donanımhaber'deki konuya da linki yapıştırıver sana zahmet :) Cevapsız kalmasın orada da.
Şimdi geldim eve. Orayı da boş geçmemek lazım tabii 😊
Bu tür durumları yaşamamak için akıllı cihaz kullanıyorsanız Google rehber senkronizasyonunu uygulayın.
Kendim için kullaniyorum zaten. İş arkadaşım dediğim kişi 49 yaşında olduğu için pek anlamıyor bu işlerden. 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı