MCHOSE A5 mouse 1 kere basıyor

alphasondna

Hectopat
Daha fazla  
2ay once Gaming.Gen.TR'den aldim. Sol tıka basılı tuttuğumda sadece 1 kez basiyor, yani oyunda ates falan ederken sadece 1 mermi sıkıyor. 1 2 kez basinca duzeliyor sonra tekrar oluyor. Gaming.Gen.TR destege yazdim iade vs olur mu diye. Cevap bekliyorum ama sorunu disinda cok memnunum. Bu problemi yasayan var mi veya cozum onerisi olan var mi?

Screenshot_2025-05-13-02-31-42-620_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2ay once Gaming.Gen.TR'den aldim. Sol tıka basılı tuttuğumda sadece 1 kez basiyor, yani oyunda ates falan ederken sadece 1 mermi sıkıyor. 1 2 kez basinca duzeliyor sonra tekrar oluyor. Gaming.Gen.TR destege yazdim iade vs olur mu diye. Cevap bekliyorum ama sorunu disinda cok memnunum. Bu problemi yasayan var mi veya cozum onerisi olan var mi?

Eki Görüntüle 2489857
Hocam yazılım üzerinden fareyi sıfırlanmayı deneyin.

Donglei kendi uzaticisi ile kullanıyorum 2 3 cm falan var uzatici olmadan da kasaya taktim direkt yine ayni sorun olustu galiba dongle bozuldu.

Hocam dongle ile aranızda kaç cm var? Uzak ise de olabilir.

Şimdi Bluetooth ile bağladım onda da herhangi bir sorun oluşmadı ondan sonra tekarar 2.4G bağlantısını yaptım ve şu an sorunsuz çalışıyor yazılımsal bir sorun galiba tam anlaymadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı