Yenilenmiş MacBook Air A1466 alınır mı?

2. el e de güvenemiyorum belki yaklasik 5.500'e ikinci ele güzel bir şey bulabilir misiniz aslında Teknosa'dan istemem taksit olmasıydı ama.

İkinci el ile yenilenmiş arasında hiçbir fark yok. Yenilenmiş ayağına kazık fiyatlara iteliyorlar insanlara. Tavsiyem bu paralara cihaz alıp paranı da öldürmek yerine. Bir süre bekleyip para biriktirerek daha iyi bir laptop alman.

2. el e de güvenemiyorum belki yaklasik 5.500'e ikinci ele güzel bir şey bulabilir misiniz aslında Teknosa'dan istemem taksit olmasıydı ama

Profesyonel değil okulda kullanacağım
Profesyonel olmasına gerek yok okul için de iş görmez.

İstediğiniz fiyat aralığında olmasa da.

Bu ürünün bu fiyata iş göreceğini düşünüyorum, işlemci olarak kararsız kaldım.
Yani peşin fiyatına da 6 taksit olduğunu düşünürsek idare edebilir bu cihaz. En azından sıfır. Yazılım alanında nerde kullanacaksınız ona göre yeter yada yetmez diyebilirim.

Cihaz hakkında bilgim yok da teorik olarak macOS Tahoe bile çalıştırabilirsiniz OCLP ile. Yükseltebileceğiniz kadar para artırdığınızdan ve cihazın günümüz şartlarında kabul edilebilir seviyeye kadar yükseltilebilir olduğundan emin olun. Ayrıca ben olsam bu kadar eski bir cihazda Air almam direkt Pro bakarım. Cihazın yarısı kadar bir de üstüne para harcanacak full potansiyel için. E bu kadar para madem çıkacak o zaman üstüne az daha koyup direkt yükseltme (para, zaman, enerji) gerektirmeyecek MacBook da bulunabilir. Aciliyet yoksa biraz daha biriktirilmeli bence. Böyle cihazlar sırt dayanacak seviyeyi geçeli bence birkaç yıl oluyor. Oyuncak mahiyetinde hobi olarak alıp uğraşılacak cihazlar benim nezdimde.

Cihaz hakkında bilgim yok da teorik olarak macOS tahoe bile çalıştırabilirsiniz oclp ile. Yükseltebileceğiniz kadar para artırdığınızdan ve cihazın günümüz şartlarında kabul edilebilir seviyeye kadar yükseltilebilir olduğundan emin olun. Ayrıca ben olsam bu kadar eski bir cihazda Air almam direkt Pro bakarım. Cihazın yarısı kadar bir de üstüne para harcanacak full potansiyel için. E bu kadar para madem çıkacak o zaman üstüne az daha koyup direkt yükseltme (para, zaman, enerji) gerektirmeyecek MacBook da bulunabilir. Aciliyet yoksa biraz daha biriktirilmeli bence. Böyle cihazlar sırt dayanacak seviyeyi geçeli bence birkaç yıl oluyor. Oyuncak mahiyetinde hobi olarak alıp uğraşılacak cihazlar benim nezdimde.

Yani bence de en mantıklısı para biriktirip, aldığınıza değecek bir cihaz almak. Bütçe düşük, arttırmak zor kabul ediyorum fakat iş görmeyecek cihaz almak da o parayı çöpe atmak demek.

O zaman şöyle yapabilirim dediğniz gibi 5000 bandında ikinci el bir şeyler bakabilirim hem pazarlık şanmsım da var

O zaman şöyle yapabilirim dediğniz gibi 5000 bandında ikinci el bir şeyler bakabilirim hem pazarlık şanmsım da var.

İkinci elde de bu fiyatlara yazılım ve Photoshop için kullanılacak cihaz bulmak çok zor imkansıza yakın. Şahsi tavsiyem para biriktirerek daha düzgün bir cihaz almak. Anlıyorum zor geliyor ben de üniversite öğrencisiyim. Şu an kullandığım cihazı hazırlık ve 1. sınıfta okuldan sonra çalışarak almıştım. Hayat şartları zor yapacak bir şey yok ayak uydurmak gerekiyor, kabullenmek yerine.

İkinci elde de bu fiyatlara yazılım ve Photoshop için kullanılacak cihaz bulmak çok zor imkansıza yakın. Şahsi tavsiyem para biriktirerek daha düzgün bir cihaz almak. Anlıyorum zor geliyor ben de üniversite öğrencisiyim. Şu an kullandığım cihazı hazırlık ve 1. sınıfta okuldan sonra çalışarak almıştım. Hayat şartları zor yapacak bir şey yok ayak uydurmak gerekiyor, kabullenmek yerine.
Maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı