K Kloxys Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #61 Sağ olun
Kaan B Ozkan Femtopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #62 merttwlz dedi: ben 1700e aldım ama parolapara diye indirim yolu var 400tl düşüyor iyzicodada %10 var Genişletmek için tıkla... O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumda
merttwlz dedi: ben 1700e aldım ama parolapara diye indirim yolu var 400tl düşüyor iyzicodada %10 var Genişletmek için tıkla... O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumda
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 17 Nisan 2025 #63 Kaan B Ozkan dedi: O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumda. Genişletmek için tıkla... Parolapara'da ilk alışverişine özel 800TL ve üstü alışverişinde 400TL iade veriyor. İyzico'da hesabiniza urunun %10 parasini hediye para olarak hesabiniza yukluyor. Bugün bende aldim bu fareden, bakalim nasıl bir şey cikacak.
Kaan B Ozkan dedi: O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumda. Genişletmek için tıkla... Parolapara'da ilk alışverişine özel 800TL ve üstü alışverişinde 400TL iade veriyor. İyzico'da hesabiniza urunun %10 parasini hediye para olarak hesabiniza yukluyor. Bugün bende aldim bu fareden, bakalim nasıl bir şey cikacak.
Bil_Berk Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 207 Çözümler 2 21 Nisan 2025 #64 ozguven_askim dedi: Nordicten kötü müdür? Eski farem Ajazz AJ159 Apex mcusu kötü olduğu için takılma mevcuttu şu an Dareu A950 Pro 4K var nordic mcusu var takılma yok. Genişletmek için tıkla... 159apex sahibiydim aylar boyu kullandım banamısın demedi anlamıyorum millet mi şanssız. Mcu'su gayette stabildi.
ozguven_askim dedi: Nordicten kötü müdür? Eski farem Ajazz AJ159 Apex mcusu kötü olduğu için takılma mevcuttu şu an Dareu A950 Pro 4K var nordic mcusu var takılma yok. Genişletmek için tıkla... 159apex sahibiydim aylar boyu kullandım banamısın demedi anlamıyorum millet mi şanssız. Mcu'su gayette stabildi.
Iorveth Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #65 Şu farenin stoklarını bir getirmediler Gaming.Gen.TR TR'ye bekliyoruz bakalım VXE R1 almak istemiyorum gpx e benzediği için bunu almak istiyorum.
Şu farenin stoklarını bir getirmediler Gaming.Gen.TR TR'ye bekliyoruz bakalım VXE R1 almak istemiyorum gpx e benzediği için bunu almak istiyorum.
A amd3461 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #66 Iorveth dedi: Şu farenin stoklarını bir getirmediler Gaming.Gen.TR TR'ye bekliyoruz bakalım VXE R1 almak istemiyorum gpx e benzediği için bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159apex vardı şuan onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyor
Iorveth dedi: Şu farenin stoklarını bir getirmediler Gaming.Gen.TR TR'ye bekliyoruz bakalım VXE R1 almak istemiyorum gpx e benzediği için bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159apex vardı şuan onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyor
Iorveth Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #67 amd3461 dedi: Vallahi gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159Apex vardı şu an onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyor Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz kaç gündürde gelmiyor hala
amd3461 dedi: Vallahi gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159Apex vardı şu an onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyor Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz kaç gündürde gelmiyor hala
Paprice Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #68 Kırmızısını almak istemiyorum. Mavisi gelse direkt yapıştırıcam elinde kapalı kutu mavi rengi falan olan varsa alıyım.
Kırmızısını almak istemiyorum. Mavisi gelse direkt yapıştırıcam elinde kapalı kutu mavi rengi falan olan varsa alıyım.
Iorveth Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #69 Paprice dedi: Kırmızısını almak istemiyorum. Mavisi gelse direkt yapıştıracağım elinde kapalı kutu mavi rengi falan olan varsa alayım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç düşünme al geç beyazi 200TL daha pahalıydı stoklar varken bile.
Paprice dedi: Kırmızısını almak istemiyorum. Mavisi gelse direkt yapıştıracağım elinde kapalı kutu mavi rengi falan olan varsa alayım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç düşünme al geç beyazi 200TL daha pahalıydı stoklar varken bile.
Paprice Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #70 Iorveth dedi: Bence hiç düşünme al geç beyazi 200TL daha pahalıydı stoklar varken bile. Genişletmek için tıkla... Peki Mchose A5 Ultra mı Mchose L7 Pro mu tercih edeyim sizce?
Iorveth dedi: Bence hiç düşünme al geç beyazi 200TL daha pahalıydı stoklar varken bile. Genişletmek için tıkla... Peki Mchose A5 Ultra mı Mchose L7 Pro mu tercih edeyim sizce?