O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumdaben 1700e aldım ama parolapara diye indirim yolu var 400tl düşüyor iyzicodada %10 var
O nedir nasıl oluyor ilk defa duydumda.
159apex sahibiydim aylar boyu kullandım banamısın demedi anlamıyorum millet mi şanssız. Mcu'su gayette stabildi.Nordicten kötü müdür? Eski farem Ajazz AJ159 Apex mcusu kötü olduğu için takılma mevcuttu şu an Dareu A950 Pro 4K var nordic mcusu var takılma yok.
Valla gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159apex vardı şuan onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyorŞu farenin stoklarını bir getirmediler Gaming.Gen.TR TR'ye bekliyoruz bakalım VXE R1 almak istemiyorum gpx e benzediği için bunu almak istiyorum.
Vallahi gelirse direk yapıştır tutuş hissiyat olarak çok iyi bundan önce 159Apex vardı şu an onu elime alıyorum tutamıyorum çok tuhaf geliyor![]()
Kırmızısını almak istemiyorum. Mavisi gelse direkt yapıştıracağım elinde kapalı kutu mavi rengi falan olan varsa alayım.
Peki Mchose A5 Ultra mı Mchose L7 Pro mu tercih edeyim sizce?Bence hiç düşünme al geç beyazi 200TL daha pahalıydı stoklar varken bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.