MCHOSE A5 Ultra alınır mı?

Bütçe
2000
Bende rose red hocam görselde biraz daha kırmızı duruyordu ama memnunum.

Rengi güzel ya önceki mesajı düzenledim okursunuz hocam.

Mavisini düşünüyorum bende ama Scyrox'taki gibi olsa güzel olurmuş bu tam olmamış gibi.

Hocam beyaz 200 TL fark almasa beyaz alırdım ya da sarı stokta olsa ama bu renkte tam Superlight hissi veriyor.

Rose red hocam siz ne aldınız Edit: Okudum rose red almışsınız hayırlı olsun hocam benim bayağı hoşuma gitti sizin izlenimleriniz nedir sadece malzemesi biraz elimi terletiyor gibi geldi bana.
hocam beğendim baya eski mausuma göre baya hafif geldi clickleri fln baya güzel şarjı iyi gidiyo 7-8 saat oynadım daha 1 tik gitti malzemesi falan kaliteli duruyor yanlardan sıkınca gıcırtı gelmiyor vxe r1 alınacağına bunu almak çok mantıklı oldu

Rengi güzel ya önceki mesajı düzenledim okursunuz hocam.

Hocam beyaz 200 TL fark almasa beyaz alırdım ya da sarı stokta olsa ama bu renkte tam Superlight hissi veriyor.
Superlightlara bakıyordum almadan önce superlight gibi hissedeyim dedim rosered aldım güzel bence rengi siyah olsa siyah alırdım ama

Superlight'lara bakıyordum almadan önce Superlight gibi hissedeyim dedim rosered aldım güzel bence rengi siyah olsa siyah alırdım ama.

Hocam kutuyu açınca beyaz poşette geldi değil mi ayrıyeten etrafında koruma süngeri var mıydı YouTube'daki videolarda koruma süngerli geliyor bölgeden bölgeye herhalde diye düşünyorum.

Hocam kutuyu açınca beyaz poşette geldi değil mi ayrıyeten etrafında koruma süngeri var mıydı YouTube'daki videolarda koruma süngerli geliyor bölgeden bölgeye herhalde diye düşünyorum.
Benimki sadece beyaz poşette geldi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı