MCHOSE A5 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan Cchi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.182
Hocam peki Bluetooth olmadan çalışır mı? Bir şey takıyorduk öyle çalışıyordu cahilliğim için özür dilerim hatırlamadım, benim anakartımda Bluetooth yok.

Bluetoothsuz çalışıyor mu hocam?

İçerisinde 4KHz dongle çıkıyor zaten sistemde rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

İçerisinde 4KHz dongle çıkıyor zaten sistemde rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.
Arkadaşlar A5 Ultra, A7 Ultra ve Scyrox V6 arasında kaldım. Ne önerirsiniz fiyat farkı olarak 800-900 lira civarında fark var. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. 8K umrumda değil sadece sensör farkından dolayı soruyorum.

hocam aldım mouse'u, bilgisayar klavye olarak görüyor 2 gündür kullanamıyorum napmalıyım? hem dongle ile hem kablolu aynı sorun var.
Bende direkt dongle'ı takar takmaz çalıştı. Acaba driver yüklü olduğu için miydi bilemedim. Manuel olarak eklemek için kılavuzda şöyle yazıyor. Dongle'ı çıkarın ve mouse'u kapatın. Ardından dongle'ı takın, 2.4g modunu seçin, sağ sol ve orta tuşa basılı tutun, led sarı renkte yanıp sönmeye başladığında bilgisayarın tanıması lazım. Bluetooth modunda çalıştırmak için windows'ta bluetooth ayarlarında cihaz ekleyi seçtiğinizde yine aynı şekilde 3 tuşa basılı tutarsanız mouse fare olarak görünüyor.
Driver aşağıda ve yeni açılacak sayfada 0000 şifresini girip indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dongle'ı çıkarın ve mouse'u kapatın. Ardından dongle'ı takın, 2.4g modunu seçin, sağ sol ve orta tuşa basılı tutun, led sarı renkte yanıp sönmeye başladığında bilgisayarın tanıması lazım. Bluetooth modunda çalıştırmak için windows'ta bluetooth ayarlarında cihaz ekleyi seçtiğinizde yine aynı şekilde 3 tuşa basılı tutarsanız mouse fare olarak görünüyor.
hocam 2.4g seçin dediğini kısmı anlamadım sadece nereden seçicem mouse üzerinden mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı