MCHOSE A5 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan Cchi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.286
Hocam aldım fareyi, bilgisayar klavye olarak görüyor 2 gündür kullanamıyorum ne yapmalıyım? Hem dongle ile hem kablolu aynı sorun var.

Forumdaki çoğu kişi aldı bu fareyi böyle bir sıkıntı ilk defa duydum.
Kutudan çıkan alıcıyı boş ver dongle ı tak farenin atlından Wi-Fi simgesine getir çalışması gerekiyor.

Forumdaki çoğu kişi aldı bu fareyi böyle bir sıkıntı ilk defa duydum.
Kutudan çıkan alıcıyı boş ver dongle ı tak farenin atlından Wi-Fi simgesine getir çalışması gerekiyor.
hocam nolur yardım edin günüm çöp oldu resmen bununla uğraşmaktan, sadece ctrl + alt + delete basınca çalışıyor mouse o da sanki internet kafede 10 dakikalık yer alıyormuşum gibi. 10 dakika sonra tekrar çalışmıyor, görev çubuğu ve sekmeler kısmına hiç basmıyor.

Hocam ne olur yardım edin günüm çöp oldu resmen bununla uğraşmaktan, sadece CTRL + alt + delete basınca çalışıyor mouse o da sanki internet kafede 10 dakikalık yer alıyormuşum gibi. 10 dakika sonra tekrar çalışmıyor, görev çubuğu ve sekmeler kısmına hiç basmıyor.

İade edip yeni ürün alın ya da evde başka bir bilgisayarda deneyin.

Mchose bu işin vakkosudur, Mchose alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın, alın... Dilimde tüy bitti alın demekten. Arkadaşta vardı, denedim, Scyrox'u bile ezer geçer. Bütçesinde cidden iyi.
Malzeme kalitesi olarak Scyrox, ATK, Darmoshark'tan falan iyi midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı