Rust1g Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #31 Realtek mcu önermiyorlar kullanan var mı sorun yaşayan. Almayı düşünüyorum.
M myusuf67 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:10 #32 sot enjoyer dedi: Nisandan beri kullanıyorum alınır. Genişletmek için tıkla... 4K ve 8K Hz de kullanamıyorum 4K bastığım halde uygulama hızı geri düşürüyor. Aynı sorunu yaşıyor musunuz? 4K ya basıyorum menüler arasında git gel yapıyorum bakıyorum 2000e geri düşürmüş.
sot enjoyer dedi: Nisandan beri kullanıyorum alınır. Genişletmek için tıkla... 4K ve 8K Hz de kullanamıyorum 4K bastığım halde uygulama hızı geri düşürüyor. Aynı sorunu yaşıyor musunuz? 4K ya basıyorum menüler arasında git gel yapıyorum bakıyorum 2000e geri düşürmüş.
M Marty80 Zeptopat Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 07:10 #33 Bu mchose baya bir güzelleniyor da, mouse başlığında daha ilk sayfada 5 tane sorun yaşayanların açtığı başlık var? Bu nasıl iş?
Bu mchose baya bir güzelleniyor da, mouse başlığında daha ilk sayfada 5 tane sorun yaşayanların açtığı başlık var? Bu nasıl iş?