Nuyyu Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri + Lenovo Legion 5 Pro - RTX 4070 BY Lenovo - i7-13700HX + Redmi Note 10 Pro (Sweet) - SuperiorExtended (AOSP) Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım ve Donanım Dün 19:30 #1 MCHOSE A5 Ultra v2'den bahsediyorum normalinden değil internette herhangi bir inceleme bulamadım yurt dışında yaşıyorum buradaki fiyatı 40 dolar. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:36
MCHOSE A5 Ultra v2'den bahsediyorum normalinden değil internette herhangi bir inceleme bulamadım yurt dışında yaşıyorum buradaki fiyatı 40 dolar.
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 933 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:19 #2 Nuyyu dedi: MCHOSE A5 Ultra v2'den bahsediyorum normalinden değil internette herhangi bir inceleme bulamadım yurt dışında yaşıyorum buradaki fiyatı 40 dolar. Genişletmek için tıkla... Sanırsam normal A5 Ultra'dan en önemli farkı 5 gram hafif olması. Diğer farkta eklenen MCHOSE logosu. Hafifliği nasıl yaptılar bilmiyorum ama özelliklerinde değişiklik olduğunu sanmam. MCHOSE A5 Ultra vs MCHOSE A5 V2 Ultra - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com Artı 0 Eksi
Nuyyu dedi: MCHOSE A5 Ultra v2'den bahsediyorum normalinden değil internette herhangi bir inceleme bulamadım yurt dışında yaşıyorum buradaki fiyatı 40 dolar. Genişletmek için tıkla... Sanırsam normal A5 Ultra'dan en önemli farkı 5 gram hafif olması. Diğer farkta eklenen MCHOSE logosu. Hafifliği nasıl yaptılar bilmiyorum ama özelliklerinde değişiklik olduğunu sanmam. MCHOSE A5 Ultra vs MCHOSE A5 V2 Ultra - Mouse Comparison - EloShapes Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! www.eloshapes.com