İnceleme MCHOSE A5 Ultra

Dostum Dongle'ı direkt PC'ye mi bağlıyoruz yoksa kablolu bağlantı içinde takılan küçük aparata mı takıyoruz? (en iyi performans için soruyorum.)

Dongle ı şarj kablosuna takıyırsunuz fareye ne kadar yakın o kadar iyi.

Daha şimdi kargo geldi. İçinden grip tape gelmedi. Normal mi?

Normal değil istersen aldığın yer ile bir görüş.

Onada aklım bir gitmedi değil çok övüldü bana şekli güzel gelmedi nasıl kulkanımı falan hocam.
Claw kullanımı için uygun hocam. Scyroc V6 modeli var bir de eğer palm tutuş şekliniz varsa onu öneririm. Mouse cidden mükemmel ömür boyu gidecek bir mouse.

Claw kullanımı için uygun hocam. Scyroc V6 modeli var bir de eğer palm tutuş şekliniz varsa onu öneririm. Mouse cidden mükemmel ömür boyu gidecek bir mouse.

Şu an MCHOSE A5'ten memnunum bir de MCHOSE X9 kulaklık bekliyorum yazılımda çok iyi aynı ürünlerden güzdl bir ekosistem yapacağım.

Şu an MCHOSE A5'ten memnunum bir de MCHOSE X9 kulaklık bekliyorum yazılımda çok iyi aynı ürünlerden güzdl bir ekosistem yapacağım.
Memnunsanız değiştirmeye gerek yok hocam. Kulaklık konusunda bir şey diyemem pek ilgim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…