İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

hocam inst adresiniz varsa verebilir misiniz? ilk defa %100 klavyeden kucuk klavye kullanacagım o yüzden belli zaman araliklariyla merak ettiklerimi sormak istiyorum. Mahzuru yoksa.
Biraz geç gördüm hocam, kusura bakma. Profilimdeki mailden yazabilirsin istediğin bir şey varsa hala. Kişisel hesap verince uyarı alıyorum da genelde.

mouse modeli nedir? ve tavsiye eder misiniz?
hocam bende aj159p modeli var çok iyi bir mouse ama siz bir üst model olan aj159pro modelini alırsanız daha iyi olur ben de onu almak istiyorum zaten ama temudan fazla anlamıyordum aldığım zaman yanlışlıkla düz P olan modeli seçmişim. Yine de çok iyi bir mouse bu 1k hz iken pro olan modeli 8k hz'e kadar destekliyor.

Biraz geç gördüm hocam, kusura bakma. Profilimdeki mailden yazabilirsin istediğin bir şey varsa hala. Kişisel hesap verince uyarı alıyorum da genelde.
tamamdır hocam yazarim

Hocam aslında laptoplar için p modeli daha iyi. Çünkü pro olan modelde küçük dongle yok ve laptopu yanınızda taşırken o büyük şarj standını da taşımanız gerekiyor. Pronun tek avantajı 8khz olması onun da çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

bunu bilmiyordum iste soylediginiz iyi oldu. yanlışlıkla da olsa isime yarayacak olanı almısım demek ki. zaten 1k hz de yeterli, oyunların çoğunda 2k üstü desteklenmiyor diye biliyorum. 8k uçuk bir rakam

Görseldeki gibi odam var H100 monitör standı da kuracağım yarın masam bayabir boşalacak
Beyaz ve güzel bir kulaklık standı ile başka ne eklememi önerirsiniz setup olarak.

Dosya Ekleri

• za.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 52
Görseldeki gibi odam var H100 monitör standı da kuracağım yarın masam bayabir boşalacak
Beyaz ve güzel bir kulaklık standı ile başka ne eklememi önerirsiniz setup olarak.
hocam konsol ve kulaklık için bir stand alıp onları sağa koyabilirsiniz. kasayı da aşağı alırsanız hem ortam genişler hem de daha temiz bir görüntü çıkar ortaya.

Hocam konsol ve kulaklık için bir stant alıp onları sağa koyabilirsiniz. Kasayı da aşağı alırsanız hem ortam genişler hem de daha temiz bir görüntü çıkar ortaya.

Kasayı aşağı almak istemiyorum hiç
Kulaklık standı ile bakacağım kasayı daha cafcaflı yapacağım hatta.

Mouse için genellikle oyuncular 1000dpi altı kullanıyor. Bilmediğim için soruyorum 10000dpi gibi mousların ne gibi artısı var? Mouse alırken bu sebepten dolayı neye göre karar vereceğimizi bilmiyorum açıkçası. Öncelik tasarım, donanım mıdır?

Aslında sensörlerde en önemli şey verimlilik, ivme, hızlanma gibi şeylerdir. sensörü söylersen yardımcı olurum.

DPI'ın genel olarak yüksek olması mouseların sensörün kalitesini belli ediyor. Yani kimsenin gidip 26000 dpi kullanacağı yok ama genelde dpi arttıkça içindeki sensörün kalitesi artıyor. O yüzden dpi dan çok sensöre bakıyoruz. Şu konuya bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…