İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Evet dolu. 100 demek 0'da olması. Kırmızı olunca şarj %100 olduğu anlamına geliyordu galiba.
Kabloluyu o şekilde kabul edeceğiz o zaman? Yazılımına daha bakamadım. Oradan kapatılıyor mu bilmiyorum.

Şarjına baktım 1'den 0'a kadar yanıyor. Bu dolu demek değil mi? Eğer öyleyse kabloluda haala kırmızı yanması tasarımı böyle olduğu için midir?

@egemebb bununla ilgili bilgin var mı acaba?

Evet %100 demek uygulamadan da bakabilirsiniz. Benimki de aynı şekilde ve kabloludayken kırmızı sürekli yanıyor galiba, yani bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum .

Evet %100 demek uygulamadan da bakabilirsiniz. Benimki de aynı şekilde ve kabloludayken kırmızı sürekli yanıyor galiba, yani bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum .
Sıkıntı olduğundan değil de belki tuş kombinasyonu felan vardır diye meraktan sordum. Eyv.

Hayırlı olsun görüntüsü ve sesi çok güzelmiş. Satın almak için inceleme bekliyordum. Şuanda Matcha Latte Switch V2 olan modeli kalmış stokta. Aralarında fark var mıdır bunu sipariş edeceğim.

Hayırlı olsun görüntüsü ve sesi çok güzelmiş. Satın almak için inceleme bekliyordum. Şu anda Matcha Latte Switch V2 olan modeli kalmış stokta. Aralarında fark var mıdır bunu sipariş edeceğim.

Arada ses ve hissiyat olarak fark var, tamamen zevk meselesi. stoklar çok çabuk bitiyor ben olsam alır geçerim.

Hayırlı olsun görüntüsü ve sesi çok güzelmiş. Satın almak için inceleme bekliyordum. Şu anda Matcha Latte Switch V2 olan modeli kalmış stokta. Aralarında fark var mıdır bunu sipariş edeceğim.

Aralarında donanım olarak fark yok sadece switch fark ediyor. Yapıştır gitsin.

Hocam senin tavsiyen üzerine aldım bende gayet memnunum alın aldırın. Driver ın müzik RGBsinde bende çökme yok takır takır kullanıyorum. Ekstradan iyzico uygulamasında almadan önce kampanyaya katılmayı kesinlikle unutmayın ben katılmadan aldım iptal edip başka hesap üzerinden tekrar almak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…