Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben İyzico ile 2. alışverişimde kampanyalara katılıp desteğe kampanyaların hesabımda aktif olup olmadığını sordum, destek bana ikisine de uygun olmadığımı söyledi fakat garip bir şekilde 300 TL cashback aldım. O yüzden desteğe pek güvenim kalmadı.

Yani ben 5-6 kere sordum hepsinde de başka temsilciden olumlu yanıt aldım.

Bugün geldi kullanmaya başladım. Hissiyatı gerçekten çok güzel. Önceden razer ornata v2 kullanıyordum. Tuşlar bana çok hafif geldi. Yani elim üzerindeyken yanlışlıkla tıklıyorum. Kötü bir şey değil bu şekilde alışkın değilim sadece. Bir de sağdaki alt tuşu olmaması biraz problem oldu bana. Sayılarda alt ile yapılanları ctrl + alt ve sonrasında basmak gerekiyor. @ işareti içinde geçerli. + ise shift ve 4 ile oluyor. Benim gibi ilk defa %75 kullananların belki işine yarar bu bilgiler.

Hocam onun çözümü var. @Deiinzz hocam videoda nasıl yapılacağını gösteriyor. Şu an banı olduğu için kendisi yazamıyor. Buradaki olay sağ alttaki ctrl tuşunu altgr yapıyor. Herkes görsün diye biraz büyük yazdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar tekrar sorduğumda kampanyanın 1500 kişi olduğu için bittiği söylendi. %10 ama hala devam ediyor.

Hocam bu parolapara uygulamasına nasıl para atiyoruz paparadan @egemebb
Hızlisindan yardim lazım alan arkadaşlar
Yatır dediğinde sana bir IBAN verecek oraya atacaksın parayı paparada IBAN'a gönderme var mı bilmiyorum. Bu arada gönderdiğin hesap sahibinin adı ile parolapara hesap sahibinin aynı olması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı