MCHOSE G75 Pro nereden alınır?

WeissSchwarz

Zeptopat
Daha fazla  
MCHOSE G75 Pro alacağım Gaming Gen TR de şu an toplam 2850'ye geliyor. Çiçeksepeti'nde 2500'e var, sizce nereden almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çiçeksepetinden alsanız çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Daha 1-2 hafta önce Gaming Gen TR'de 2400 lira falandı zaten.

Peki yine garantili oluyor mu?

Attack Shark X65 Pro HE alınır mı sizce ya da MCHOSE G75 Pro? Hangisi sizce?
Olur tabi garantisi, e-faturayı bir kenara kaydedin yeter.

Profesyonel rekabetçi oyunlar oynamıyorsan çok da fazla katkısı olmuyor manyetiklerin. Üstüne hissiyat ve ses anlamında daha geride kalıyor mekaniklere göre. Tercih senin tabi ama ben G75 tercih ederdim yerinde olsam.

Olur tabii garantisi, e-faturayı bir kenara kaydedin yeter.

Profesyonel rekabetçi oyunlar oynamıyorsan çok da fazla katkısı olmuyor manyetiklerin. Üstüne hissiyat ve ses anlamında daha geride kalıyor mekaniklere göre. Tercih senin tabii ama ben G75 tercih ederdim yerinde olsam.

G75'i alacağım ama beta Plus'dan alınca Gaming gene garantiye yollayabilir miyim yine de.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-19 204314.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-19 204314.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 6
Hocam bağırttı ya hahaaha.
Hocam G75 çok sesli değildir değil mi ailemle yaşıyorumda.
Yok hocam gayet tok ve güzel bir sesi var. Yani şöyle söyleyeyim senle aynı odada olup uyumaya çalışan biri varsa rahatsız olabilir, bu her mekanik klavyede olacak bir şey zaten ama yan odadaki birini rahatsız edecek seviyede bir sesi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam gayet tok ve güzel bir sesi var. Yani şöyle söyleyeyim senle aynı odada olup uyumaya çalışan biri varsa rahatsız olabilir, bu her mekanik klavyede olacak bir şey zaten ama yan odadaki birini rahatsız edecek seviyede bir sesi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi sipariş ettim siyah rengini yardımın için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı