Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşdeğer bir TKL klavye öneriniz var mı? Ev için TKL tarz olanlar daha hoşuma gidiyor. Elimde Aula f75 de var. Uzun süre HyperX Alloy Origins Core kullandım ki ikinci sistemimde halen kullanıyorum. Ancak bazı tuşları zor basıyor belki komple açıp iyi bir temizlik yada başka birşey gerekiyor çok bilgim yok. Yoksa onu da severek kullanıyordum.

Eş değer bir TKL klavye öneriniz var mı? Ev için TKL tarz olanlar daha hoşuma gidiyor. Elimde Aula F75 de var. Uzun süre HyperX Alloy Origins Core kullandım ki ikinci sistemimde halen kullanıyorum. Ancak bazı tuşları zor basıyor belki komple açıp iyi bir temizlik ya da başka bir şey gerekiyor çok bilgim yok. Yoksa onu da severek kullanıyordum.

Eş değer TKL illa bulunur ama 1600 TL'ye asla yok, boyutu TKL gibi zaten bence.

Beyler başka bir konuda parolapara tarzı birşey gördüm 400 tl cashback yapıyormuş, varmı bilgisi olan nedir nasıl yapılıyordur diye?

Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.

Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

Alıntıdır.

Bugün son bu kampanyanın tarihi.

Başka bir konuda parolapara tarzı bir şey gördüm 400 TL cashback yapıyormuş, var mı bilgisi olan nedir nasıl yapılıyordur diye?

Bizim anlattığımızda 300 TL cashback + %10 alıyoruz, tek fark 100 TL ve bir fikrim yok.

Bizim anlattığımızda 300 TL cashback + %10 alıyoruz, tek fark 100 TL ve bir fikrim yok.

Parolapara kartımızın olması ve ondan almamız gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Vallahi arkadaşız diye yapıyor yoksa 1K falan eder. Neyse para olursa almayı düşünüyorum ancak bu klavyenin keycapsleri de gayet güzel.
Temuda var 800 civarı Bi şeye geliyordu arada indirimde oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı