Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyut olarak değil de tuş dizilimi olarak TKL'ye alıştığım için Aula F75 bile farklı geliyor. Misal Home tuşu yok. Birkaç tuşa basıp o işlevin görülmesini istemediğim için ve TKL'nin ev için daha uygun olduğunu düşündüğümden TKL önceliğim. Tabii tercih ve zevk meselesi. Kişisel bir şey bu.

Origins Core TKL 3 cm daha uzun Aula'ya göre bu arada.

Home tuşu vs var hocam, TKL ile aynı tuşlara sahip ama dizilimi farklı dediğin gibi. Yine de hiçbir şekilde kaçırmanı önermem, ev için kablosuz çok iyi işini görür.

İyzico'ya kayıt yaparken yüzümü taratırken sorun çıkıyor ne yapmam lazım çok uğraştırıo.

Ne sorunu yaşıyorsun hocam? Bende hemen olmuştu. Saçın uzun ise alnın gözükecek şekilde aç.

Aslında babama yapıyorum saçı kel ama olmuyor sürekli bir de yanında duruom talimat vermek için pek anlamıo bu işlerden.

Aslında babama yapıyorum saçı kel ama olmuyor sürekli bir de yanında duruom talimat vermek için pek anlamıo bu işlerden.

Zaten hocam talimat veriyor diye biliyorum. Olmuyor ise 7/24 destekleri var kendisi. Onlara yaz uygulama kısmından.

Halletim doğrulama işlemini, kampanya hala devam ediyor mu alacağım şimdi.

Halletim doğrulama işlemini, kampanya hala devam ediyor mu alacağım şimdi.
Evet.
Bunu da buraya not olarak bırakayım en üstteki mesajımı düzenleyemiyorum.

Arkadaşlar İyzico kampanyası için öncelikle İyzico hesabı kurmalısınız. Telefonunuza İyzico uygulamasını indirip kurabilirsiniz. Ardından kimlik doğrulaması yapmanız gerek. Ancak endişelenmeyin. İyzico Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından lisanslanmış bir elektronik para kuruluşudur. Ayrıca PCI-DSS sertifikasına sahip, yani uluslararası ödeme güvenliği standartlarına uygun çalışıyor. O yüzden İyzico çok güvenli bir yerdir. Ardından hesabınızı doğruladıktan sonra Girişteki kampanyalara katılmayı sakın unutmayın. Katıldığınızda böyle gözükücek:

Eki Görüntüle 2457683

Eki Görüntüle 2457684

Katılmanız gereken kampanyalar bunlar. Ardından siz yine de garanti olsun diye destek ekibine Gaming.gen.tr sitesinden bir ürün alacağım. İlk İyzico ile öde siparişine özel 300 TL ve ayrıca gaming.gen.tr için özel %10 cashback kampanyalarına katıldım. Bu kampanya şartlarını karşılıyorum değil mi? yazın. Ardından gaming.gen.tr sitesindeki sepet sayfasına gelin klavyenizi sepete ekledikten sonra. Ondan sonra sonra Ödeme sayfasına git diye bir seçenek çıkacak. Burada adres yerini doldurduktan sonra İyzico ile öde seçeneğine tıklayın.

Eki Görüntüle 2457688

Ardından ödeme yerine İyzico üzerinden devam edecekseniz. Ödedikten sonra hemen para İyzico hesabınıza gelecektir. Sanal kart oluşturup onu istediğiniz (nakite çeviririm veya kumar gibi yerlerde harcayamazsınız) yerde harcayabilirsiniz.

Yalnız hocam iptal etseniz bile kampanyadan bir daha yararlanamıyorsunuz aynı İyzico hesabından diye biliyorum. Destek kısmına bir sor istersen.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı