Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam swarcow sponsorluk için dünyanın en iyisi kabul edilen marka Wooting markasının 60HE modeline kötü dedi. Sırf sponsorluk için. O yüzden inceleme kanallarına pek güvenmeyin.

Değer bu klavye Aula F75'ten daha iyi.
MAD68'e geçmeye değer olduğunu düşünüyordun, ona göre iyi tabii. Ama manyetik dersen üstte dediğim modeli alabilirsin.

Wooting katili ☠️
Anladım hocam o halde G75 PRO alıyorum, teşekkür ederim yardımınız için.

Kişiden kişiye değişir, daha iyisini istiyorsa geçsin tabii.
Belki bi tık iyiyse iyidir onun haricinde aula f75 in piyasası da daha büyük satar alırım diyosan al ama ben değişmeni önermem aula yerine alıyım mı desen al derdim hali hazırda olan klavyen güzel klavye haberin olsun

Hocam bir kere o değiştirme olayına girmişken bari iyisi olsun geçelim G75 PRO'ya :)
Pek bi fark olacağını düşünmüyorum ama mad68 he geçeceğine buna geç düşüncelerini yine buraya yazarsan seviniriz herkes görmüş olsun aklında soru işareti olanların da merakı gitmiş olur

Belki bi tık iyiyse iyidir onun haricinde aula f75 in piyasası da daha büyük satar alırım diyosan al ama ben değişmeni önermem aula yerine alıyım mı desen al derdim hali hazırda olan klavyen güzel klavye haberin olsun
Piyasa konusunda haklısınız, daha hızlı bir piyasası olduğu doğru fakat kendim kullanma amacı ile alacağım. Artı olarak bildiğim kadarıyla bunun bataryası 8000 mAh. O da ayrı bir güzelliği.

Ben kablolu kullanıyorum bataryaya önem vermiyorum dolayısıyla senin işine geliyorsa al tabii
Piyasa konusunda haklısınız, daha hızlı bir piyasası olduğu doğru fakat kendim kullanma amacı ile alacağım. Artı olarak bildiğim kadarıyla bunun bataryası 8000 mAh. O da ayrı bir güzelliği.

Evet 8000 mAh, bu klavye biçilmiş kaftan ya, çünkü her şeyi iyi yapıyor. Switchten kısayım mAh yükselteyim demiyor mesela. Hem MAh'ı yükseltiyor hem switchten kısmıyor. Mad yerine bunu alman çok iyi olacak.

Hocam A5'i sipariş verdimde şimdi klavyeyi söyliyicem tüm indirimlerden yararlanmak için kaç TL olması gerek kartta ve en sonunda toplam kaç TL'ye geliyor acaba önceki sayfaları pek okuyamadım İyzico ile 1600 ama bir de parolapara diye bir şey varmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı