Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam A5'i sipariş verdimde şimdi klavyeyi söyliyicem tüm indirimlerden yararlanmak için kaç TL olması gerek kartta ve en sonunda toplam kaç TL'ye geliyor acaba önceki sayfaları pek okuyamadım İyzico ile 1600 ama bir de parolapara diye bir şey varmış.

Hocam kartta yine 2100 olması lazım, parolapara yaparsan 900'ünü geri alacaksın.

Parola para sanal kart ile ilk harcamanıza 400 TL verecek. İyizico da ilk harcamanıza 300 TL verecek ve %10 chasback verecek dikkat etmen gerekenler iyizicodaki kampanyalara ana sayfadan katılmak bunu kesinlikle yapmalısın.

@RyNx358 parolapara uygulamasına kayıt oluyorsun, sanal kart oluşturup bakiye yüklüyorsun 2100 TL. Sonra İyzico ile satın alırken o sanal kart ile alacaksın. Ve parolapara 400 verecek, İyzico 300+ %10 cashback veriyor orayı biliyoruz zaten.

Bkz: https://parolapara.com/cashback/parola-card-ile-ilk-harcamana-yuzde-50-cashback

İyzico ile aynı şeyleri yazmışlar zaten neredeyse. Keşke almadan önce araştırsaydım parolapara işini. 400 TL daha cepte kalırdı.

Evet benzerler, vallahi bende düşündüm de pek umurumda değil. Böyle bir klavyeyi 1600'e almışken 400 hesabını yapmam.

Evet benzerler, vallahi bende düşündüm de pek umurumda değil. Böyle bir klavyeyi 1600'e almışken 400 hesabını yapmam.

Bu arada bu parola para olayı başka şeylerde de kullanılır aslında, herhangi bir şeye ihtiyacı olan da baksın illa klavye değil.

Bu arada bu parola para olayı başka şeylerde de kullanılır aslında, herhangi bir şeye ihtiyacı olan da baksın illa klavye değil.
Darmoshark gibi mouse var mı bu sitede nordic mcu 3950 sensör

Ben de dayanamadım aldım, hanım evden kovacak artık :) Parolapara + İyzico kombinasyonu ile Parola'dan 400, İyzico'dan da 210 cashback anında yansıtıldı hesaplara. Bundan başka sanırım bir de 300 cashback gelecek anladığım kadarıyla. Bu kadar indirimi bünyem kabul etmeyebilir 😂 Konu ve indirim bilgileri için hem teşekkür hem teessüf ederim. 8. klavye oldu gereksiz harcama yaptım yine 😅

MAD68'e geçmeye değer olduğunu düşünüyordun, ona göre iyi tabii. Ama manyetik dersen üstte dediğim modeli alabilirsin.

Wooting katili ☠️

Wooting katili 💀💀💀 (2 aylık firma)

Bkz: https://parolapara.com/cashback/parola-card-ile-ilk-harcamana-yuzde-50-cashback

İyzico ile aynı şeyleri yazmışlar zaten neredeyse. Keşke almadan önce araştırsaydım parolapara işini. 400 TL daha cepte kalırdı.

Vallaha ne yalan söyleyeyim güvenemedim parolaparaya. Ancak 1600 TL de gayet iyi fiyat. Zaten bu indirim bittiğinde deniz hocam parolapara ile ilgili yine aynı G75 Pro için nasıl yapılacağını falan konu açar bizde soruları cevaplarız.

Darmoshark gibi mouse var mı bu sitede nordic mcu 3950 sensör
scyrox serisi var

Wooting katili 💀💀💀 (2 aylık firma)

Vallaha ne yalan söyleyeyim güvenemedim parolaparaya. Ancak 1600 TL de gayet iyi fiyat. Zaten bu indirim bittiğinde deniz hocam parolapara ile ilgili yine aynı G75 Pro için nasıl yapılacağını falan konu açar bizde soruları cevaplarız.

Vallahi bende pek anlayamadım, ilk defa duydum parolaparayı. O yüzden umurumda olmadı 1600 de bedava zaten. Bakalım bugün bitecek yine konu açarım da çifte konu olmaz umarım.

Ben de dayanamadım aldım, hanım evden kovacak artık :) parolapara + İyzico kombinasyonu ile Parola'dan 400, İyzico'dan da 210 cashback anında yansıtıldı hesaplara. Bundan başka sanırım bir de 300 cashback gelecek anladığım kadarıyla. Bu kadar indirimi bünyem kabul etmeyebilir 😂 konu ve indirim bilgileri için hem teşekkür hem teessüf ederim. 8. klavye oldu gereksiz harcama yaptım yine 😅

Hayırlı olsun, rica ederiz. Yengeyi de oyunlara alıştır klavyeleri denesin 😅

Son düzenleme:
Scyrox on numara mouse klavyeden falan daha çok istiyorum çünkü klavyem rk r75 mousem cöp yani almam lazım indirimlerle scyrox serisi kaça gelmiş oluyor bilen var mı ?
scyrox serisi var

Vallahi bende pek anlayamadım, ilk defa duydum parolaparayı. O yüzden umurumda olmadı 1600 de bedava zaten. Bakalım bugün bitecek yine konu açarım da çifte konu olmaz umarım.

Hayırlı olsun, rica ederiz. Yengeyi de oyunlara alıştır klavyeleri denesin 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı