Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyzico'daki cashbacki kendi hesabına gönderemiyorsun diye biliyorum hocam.
Kendi sitelerinde böyle bir yazı var:

iyzico bakiyemden nasıl para çekerim?
iyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN’ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır.

İyzico bakiyemden nasıl para çekerim?
İyzico mobil uygulamasından “para çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN'ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır.

Onu ben denedim, çekemedim. Para çekilen bakiye ve para çekilmeyen bakiye farklıymış. Çekilebilir bakiye 0 yazıyordu.

Şimdiden alan herkese hayırlı olsun. Son 9 dakika.

İyzico bakiyemden nasıl para çekerim?
İyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN'ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır.

Bende onu gördüm ve sordum. Bana dedikleri şey
Hediye bakiye kanunlar gereği kendi bankanıza veya başka bir karta aktarılamaz. İyzico hesabınızda fiziksel kart veya sanal kart oluşturarak harcayabilirsiniz. Aynı zamanda İyzico bakiyeniz İyzico sanal kartınızın içinde olan bakiye ile aynı şeydir.

Bende onu gördüm ve sordum. Bana dedikleri şey.
hediye bakiye kanunlar gereği kendi bankanıza veya başka bir karta aktarılamaz. İyzico hesabınızda fiziksel kart veya sanal kart oluşturarak harcayabilirsiniz. Aynı zamanda İyzico bakiyeniz İyzico sanal kartınızın içinde olan bakiye ile aynı şeydir.

Yani anca kendimiz bakiye atarsak çekebiliyoruz.

Arkadaşlar 300 TL indirim gitti, ama %10 cashback hala 30 Nisana kadar duracak. Yani 2250 TL'ye alabilirsiniz, 2250 Tlye'de değer.

Dosya Ekleri

• IMG_4172.jpeg
    IMG_4172.jpeg
    667,8 KB · Görüntüleme: 41
O zaman ürün toplam 650 TL indirim yapabiliyoruz. Bu arada konuya rapor at. Başlığı MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1850 TL! diye değiştirsinler yapabiliyorlar ise.

Deneyeyim tabii. Parolapara ne zamana kadardı bu arada. Konuya nasıl rapor atacağım, mesaja atabiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı