Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşağı yukarı öyle, vida konumları uyuyor ise alabiliyorlar.
M1 modeli sanki özel olarak tasarlanmış gibi. Bir benzeri kasaya sahip klavye görmedim.

Markalar klavyelerde anlık değişimler yapabiliyor bu arada. Türkiye'de satılan M1 V5 modelinin kasası alt kasaya doğru devam ediyor altta birleşiyorlar. Ancak Reddit üzerinde gördüğüm modelde alt kasayla üst plaka ortada buluşuyor. Bir de GamingGen'in M1 V5 modeline koyduğu görselde Type-C portu sağda. Satılan modelde ise ortada.

Tabii öyle, biz 1600 TL'ye aldık. 1200 TL'ye alanlar da oldu aramızdan. İlk defa MCHOSE markasını deneyeceğiz, gelince daha iyi yorum yaparız.
1200 TL'ye nasıl alanlar oldu?

M1 modeli sanki özel olarak tasarlanmış gibi. Bir benzeri kasaya sahip klavye görmedim.

Markalar klavyelerde anlık değişimler yapabiliyor bu arada. Türkiye'de satılan M1 V5 modelinin kasası alt kasaya doğru devam ediyor altta birleşiyorlar. Ancak Reddit üzerinde gördüğüm modelde alt kasayla üst plaka ortada buluşuyor. Bir de GamingGen'in M1 V5 modeline koyduğu görselde Type-C portu sağda. Satılan modelde ise ortada.
Pazarlara göre değişebiliyor ürünler.

Markalar klavyelerde anlık değişimler yapabiliyor bu arada. Türkiye'de satılan M1 V5 modelinin kasası alt kasaya doğru devam ediyor altta birleşiyorlar. Ancak Reddit üzerinde gördüğüm modelde alt kasayla üst plaka ortada buluşuyor. Bir de Gaming.Gen.TR'in M1 V5 modeline koyduğu görselde Type-C portu sağda. Satılan modelde ise ortada.

Parolaparadan 400TL İyzico'dan 500 TL cashback aldılar. Klavye 2100 TL iken aldılar 1200'e.

İyzico + parolapara ile 1200'e aldım ben de.

Markalar klavyelerde anlık değişimler yapabiliyor bu arada. Türkiye'de satılan M1 v5 modelinin kasası alt kasaya doğru devam ediyor altta birleşiyorlar. Ancak Reddit üzerinde gördüğüm modelde alt kasayla üst plaka ortada buluşuyor. Bir de Gaming.Gen.TR'in M1 v5 modeline koyduğu görselde Type-C portu sağda. Satılan modelde ise ortada.

İyzico 500 TL+ parolapara 400 TL.

Bakalım arkadaşıma ürün gelsin deneyimini anlatır o da. İlk defa custom klavye deneyecek. Huntsman'a 3000 TL vermekten kurtardım. 😀 Siyahı olsaydı belki başka bir arkadaşıma da hediye olarak alırdım. 1 yıldır pembe Redragon kullanıyor. Fiyatı iyi diye aldırmıştım zorla.

Bakalım arkadaşıma ürün gelsin deneyimini anlatır o da. İlk defa Custom klavye deneyecek. Huntsman'a 3000 TL vermekten kurtardım. 😀 siyahı olsaydı belki başka bir arkadaşıma da hediye olarak alırdım. 1 yıldır pembe Redragon kullanıyor. Fiyatı iyi diye aldırmıştım zorla.

Büyük iyilik yaptın hocam arkadaşına, çok översek hypelanıp sende alırsın belki.

Büyük iyilik yaptın hocam arkadaşına, çok översek hypelanıp sende alırsın belki.
Aman. 😀 1 tane klavye alacağım diye tüm akli dengemi bozdum. En son MonsGeek M1 V5 aldım. Fazlasıyla memnunum. Bundan sonra da alüminyum dışında bir klavye almam. Bütçe varsa kesinlikle alüminyum klavyeler değerlendirilmeli.

Aman. 😀 1 tane klavye alacağım diye tüm akli dengemi bozdum. En son Monsgeek M1 v5 aldım. Fazlasıyla memnunum. Bundan sonra da alüminyum dışında bir klavye almam. Bütçe varsa kesinlikle alüminyum klavyeler değerlendirilmeli.

Hocam o kadar yormayın ya kendinizi, benim karşıma fırsatlar çıkarsa yeniliyorum. Ayağıma geliyor şansa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı