Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun başında doğrudan kötü dediğiniz için diyorum. Yoksa MCHOSE 75 Pro'daki switchlere kıyasla daha kötü deseniz bu yorumu yapmazdım. Ayrıca sesli eşittir mavi demek yanlış. Evet sessiz bir switch değil ama sesi çok daha tok ve tatlı clicky switchlere göre. Yani pek kıyaslama veya benzetme pek doğru değil.

Bunu ben üstte de dedim kasaya göre değişir diye. Sesli olduğunu sizde diyorsunuz. Kasadan çıkartıp sadece switche bir keycaps takarak deneyin sesli olacaktır. Ben zaten sese dedim blueye benziyor diye. Ve hemen o demedim benzer ve neredeyse dedim. Ayrıca hissiyat demedim clicky ile bir alakası da yok. Linear olup da blue kadar sesli switchler de var. @Yuiis Aula F75 kullanıyor. O gelince biraz daha bilgi verir switch deneyimleri hakkında. Hatta bana anlatmıştı öbür odadan bile duyuluyor diye.

Konunun başında doğrudan kötü dediğiniz için diyorum. Yoksa MCHOSE 75 Pro'daki switchlere kıyasla daha kötü deseniz bu yorumu yapmazdım. Ayrıca sesli eşittir mavi demek yanlış. Evet sessiz bir switch değil ama sesi çok daha tok ve tatlı clicky switchlere göre. Yani pek kıyaslama veya benzetme pek doğru değil.

Hocam en baştan okudum, hala direkt kötü denen bir şey görmedim. G75 Pro'dan kötü diyoruz, daha iyi bir klavye çıkar bu sefer de G75 Pro'ya kötü deriz. Yani amaç karşılaştırmak zaten, her zaman iyinin iyisi var.

Bunu ben üstte de dedim kasaya göre değişir diye. Sesli olduğunu sizde diyorsunuz. Kasadan çıkartıp sadece switche bir keycaps takarak deneyin sesli olacaktır. Ben zaten sese dedim blueye benziyor diye. Ve hemen o demedim benzer ve neredeyse dedim. Ayrıca hissiyat demedim clicky ile bir alakası da yok. Linear olup da blue kadar sesli switchler de var.

G75 Pro da hem yalıtımlı hem tok switchli o yüzden daha iyi zaten ikisini yapıyor.

Bunu ben üstte de dedim kasaya göre değişir diye. Sesli olduğunu sizde diyorsunuz. Kasadan çıkartıp sadece switche bir keycaps takarak deneyin sesli olacaktır. Ben zaten sese dedim blueye benziyor diye. Ve hemen o demedim benzer ve neredeyse dedim. Ayrıca hissiyat demedim clicky ile bir alakası da yok. Linear olup da blue kadar sesli switchler de var. @Yuiis Aula F75 kullanıyor. O gelince biraz daha bilgi verir switch deneyimleri hakkında. Hatta bana anlatmıştı öbür odadan bile duyuluyor diye.

Cidden o kadar sesliyse kötü bu arada, ben o kadar sesli olduğunu bilmiyordum. Switchin kendisi sesli, yalıtım ile tok ve çok ses oluyor demek ki.

Son düzenleme:
Hocam en baştan okudum, hala direkt kötü denen bir şey görmedim. G75 Pro'dan kötü diyoruz, daha iyi bir klavye çıkar bu sefer de G75 Pro'ya kötü deriz. Yani amaç karşılaştırmak zaten, her zaman iyinin iyisi var.

G75 Pro da hem yalıtımlı hem tok switchli o yüzden daha iyi zaten ikisini yapıyor.

Cidden o kadar sesliyse kötü bu arada, ben o kadar sesli olduğunu bilmiyordum. Switchin kendisi sesli, yalıtım ile tok ve çok ses oluyor demek ki.

Yuiis hesabına girebilse cevap verecek de bekliyorum.

Sesli ama blue gibi rahatsız edici derecede sesi yok diyorum. Haklı çıkmak için lafı bu kadar evirip çevirmeye gerek yok. Clicky ile evet alakası yok, o yüzden mavi switche benzetmek mantıksız diyorum ya hani.
Hocam en baştan okudum, hala direkt kötü denen bir şey görmedim.
Gerçekten görmüyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz?
Reaper switchler kötü zaten.
Sadece alıntıladığım da değil diğer yazdıklarına da bakan biri ürürün diğerine göre daha kötü olduğunu değil direkt ürün kötü olduğu algısına kapılır. Baştan beri baya baya kötü deniliyor yani. Şunu da söyleyeyim konudaki klavye çok uygun onunla bir derdim yok. Alın kullanın ama birini uyguna aldım diye diğerine overpriced, kötü demeniz saçma duruyor sadece.

Sesli ama blue gibi rahatsız edici derecede sesi yok diyorum. Haklı çıkmak için lafı bu kadar evirip çevirmeye gerek yok. Clicky ile alakası evet alakası yok, o yüzden mavi switche benzetmek mantıksız diyorum ya hani.

Sadece alıntıladığım da değil diğer yazdıklarına da bakan biri ürürün diğerine göre daha kötü olduğunu değil direkt ürün kötü olduğu anlar. Baştan beri bayağı bayağı kötü deniliyor yani. Şunu da söyleyeyim konudaki klavye çok uygun onunla bir derdim yok. Alın kullanın ama birini uyguna aldım diye diğerine overpriced, kötü demeniz saçma duruyor sadece.

Blue switch örneği sesi çok çıktığı için verildi, ve sen evirip çeviriyorsun hocam. İki klavyeyi karşılaştırırken birine kötü demek karşılaştırdığın klavyeye göre kötü demek. Ki zaten 2.5 3 kya değecek bir switch değil orasını konuşmuyoruz.

Blue switch örneği sesi çok çıktığı için verildi, ve sen evirip çeviriyorsun hocam. İki klavyeyi karşılaştırırken birine kötü demek karşılaştırdığın klavyeye göre kötü demek. Ki zaten 2.5 3 kya değecek bir switch değil orasını konuşmuyoruz.

Ve tamam hocam reaper kötü çöp bir switch, böyle söylediğimizi düşünüyorsan düşünebilirsin. Uzatma yeterli. Bizim ne düşünce ile yazdığımız şeyi sen bilemezsin, G75 Pro'ya göre kötü dediğimizi söylüyoruz ama anlamamakta ısrar ediyorsun.

Sesli ama blue gibi rahatsız edici derecede sesi yok diyorum. Haklı çıkmak için lafı bu kadar evirip çevirmeye gerek yok. Clicky ile evet alakası yok, o yüzden mavi switche benzetmek mantıksız diyorum ya hani.

Sadece alıntıladığım da değil diğer yazdıklarına da bakan biri ürürün diğerine göre daha kötü olduğunu değil direkt ürün kötü olduğu algısına kapılır. Baştan beri bayağı bayağı kötü deniliyor yani. Şunu da söyleyeyim konudaki klavye çok uygun onunla bir derdim yok. Alın kullanın ama birini uyguna aldım diye diğerine overpriced, kötü demeniz saçma duruyor sadece.

İndirimli almadığımızı varsayalım, G75 Pro 2100 TL iken Aula yine overpriced oluyor zaten.

Son düzenleme:
Sesli ama blue gibi rahatsız edici derecede sesi yok diyorum. Haklı çıkmak için lafı bu kadar evirip çevirmeye gerek yok. Clicky ile alakası evet alakası yok, o yüzden mavi switche benzetmek mantıksız diyorum ya hani.

Arkadaşın blue switche benziyor demesinin sebebi kullanılan PC/nylon birleşimi housingin sesi çok yükseltmesi. Pom gibi sesi sönümlemez, klik sesi haricinde blue switchlere benzer. Kasanın içindeki köpükleri ve pcb/plate arasındaki sönümleyicileri çıkarırsanız görebilirsiniz. Zaten Aula F75'in switchleri asla iyi olmadı, asıl olay kullanılan sönümleme elemanları ve gasket mountta. Gasket Mount olmadan sesi tamamen çöp.

Sadece alıntıladığım da değil diğer yazdıklarına da bakan biri ürürün diğerine göre daha kötü olduğunu değil direkt ürün kötü olduğu algısına kapılır. Baştan beri bayağı bayağı kötü deniliyor yani. Şunu da söyleyeyim konudaki klavye çok uygun onunla bir derdim yok. Alın kullanın ama birini uyguna aldım diye diğerine overpriced, kötü demeniz saçma duruyor sadece.

2. kere diyorum switche kötü demedim, MCHOSE'ye göre kötü dedim. Cabbage tofu V3 reaper switchden daha iyi. Yani kıyaslarsak cabbage tofudan kötü mü? Evet. O zaman bitmiştir burada. Lafı çevirip evirmedim bile :D. Neye benzetmemi bekliyordunuz? Blue switch herkes biliyor sesli bir switch. O zaman benzetebilirim. Ben Aula'ya kötü demedim ayrıca. Aula F75'e overpriced dedim. Ve AliExpress gibi yerlerde daha ucuz. Ben Aula F75'e kötü dediğimi sanmıyorum. G75 Pro'ya kötü dedim evet. Bunu kullanan kişiyi de etiketledim bir ara cevap verir sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı