- Makaleler
- 2
Attack Shark şu anda 1100TL hocam o yüzden dedim.
Attack Shark 1000k civarı iyi öneri, bir tık üstüne çıkıp bunu almak en iyisi. @egemebb hocam da ben de K75'ten geçeceğiz mesela.
Akko'y overpriced demedim. Akko iyi ama daha pahalı -> Aula daha kötu ama daha ucuz -> Aula overpriced değil mantığını kastediyordum.
Ayrica bence Çin sitelerinin fiyatını hesaba katmamak lazım. Resmi distribütör ile ülkelerde satılan mallara bakmak lazım. Aksi halde orada çok daha ucuza çok daha fazla model bulunabilir. Bunlar falan fasa fiso kalır.
Ayrıca reaper kullanmadım ama reaper = mavi demek mantıklı değil. Yapi olarak tamamen farkli switchler. Bir defa biri lineer diğeri clicky tactile. Nasıl benzer sesleri olsun? Evet yalıtım ve yağlama önemli ama bir switchi alıp başka switch yapmaz yani.
Gateron milky Pro'lar iyi bence bu arada. Gateron adı altında hazır klavyelerde ne switchler satılıyor. Ben onlari kastettim daha çok.
2.5 3 kya Akko bulunuyor, şahsen bende @egemebb hocam gibi düşünüyorum. Klavye iyi ama 2.5 3 kya değmez, çok alternatif var. En iyi örnek yarı fiyatına G75 Pro zaten.
Kendisi gasket Mount ile oturtulmuş bu fiyata muhteşem. Switch olarak ktt markasının cabbage tofu V3 switchini kullanıyor ktt markası da gayet güzel tierlerde geziyor zaten marka gayet iyi Gateron gibi bir şey kendisi. Ayrıca klavye RGB. South face yönlendirmeye sahip bu sayede sideprint keycapslerle çok güzel duruyor. Yazılımı da gayet güzel. Klavye'de foamın babası var. Yalıtımı bayağı güzel Aula F75'teki yalıtıma çok yakın hatta aynı denebilir. Aula'daki reaper switchden daha iyi zaten Aula'da yalıtım olmasa switchin sesi blueye benzer reaperin. Ayrıca 8000 mAh bataryası var tahminimce 1-2 ay gider şarjı. Bu fiyata aigo modellerini almak yerine bunu almak en iyi seçenek. Ancak son gün kampanya için
![]()
Sağ ol hocam. Hem ben uyurken ilgilenmişsin hem bilgi vermişsin.
Son düzenleme: