Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LoL oynarken mesela Zilean karakterinde Q + W + Q combosunu yaparken arada 2. qyu algılamıyor Omen encoder. Bu olay bu klavyede de olur mu? Manyetik klavye almak çözer mi bu durumu mu?

Anti-Ghosting var bu klavyede. İstersen 90 tane tuşa bas klavye kafası karışmadan hepsini algılar.

Hocam sen 2100 TL'ye bir klavye alacak olsan yine bunu mu alırsın rk falan mı alırdın.

Vallaha hocam fiyatına göre bu en iyisi. Rk kablolu ve ayrıca switch olarak ktt daha iyi ses veriyor. Yazım hissiyatı da süper.

Anti-Ghosting var bu klavyede. İstersen 90 tane tuşa bas klavye kafası karışmadan hepsini algılar.

Vallaha hocam fiyatına göre bu en iyisi. Rk kablolu ve ayrıca switch olarak ktt daha iyi ses veriyor. Yazım hissiyatı da süper.

Ben kesin zam yiyeceğini düşünüyorum. 8000 mAh kablosuz ktt switch yalıtım falan bu özellikler 2 kyı aşıyor. Ben artık yazım hissiyatına önem veriyorum ya, sorsan yazılımcı değilim bir şey değilim. Ama oyunda çok bir önemi yok bence. Manyetik de o yüzden almıyorum.

Ben kesin zam yiyeceğini düşünüyorum. 8000 mAh kablosuz ktt switch yalıtım falan bu özellikler 2 kyı aşıyor. Ben artık yazım hissiyatına önem veriyorum ya, sorsan yazılımcı değilim bir şey değilim. Ama oyunda çok bir önemi yok bence. Manyetik de o yüzden almıyorum.

8000 mAh rakiplerine göre çok çok iyi bir rakam.

Zaten bu fiyattaki manyetiklerin sesi bana kalırsa berbat. Yoksa bende biliyordum bu fiyatlara Akko FUN60 Pro falan almayı ancak hem %60 sevmiyorum hem de sesleri berbat. O yüzden mekanikten devam ettim.

Izyco ücreti düşmüyor bende. Hala 2100 görünüyor izyco ekranında?

8000 mAh rakiplerine göre çok çok iyi bir rakam.

Kesinlikle öyle, öve öve bitiremedikleri Aula F75 4000 mAh. Ve MCHOSE Türkiye'ye daha yeni geldiği için fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum, FUN60 Pro stoğa 3 kdan girsin direkt MCHOSE klavyelerinde de 2.5 3 k fiyatını görürüz gibime geliyor.

Izyco ücreti düşmüyor bende. Hala 2100 görünüyor izyco ekranında?

Zaten öyle görünecek, İyzico bakiyene 500 TL gelecek.

Kesinlikle öyle, öve öve bitiremedikleri Aula F75 4000 mAh. Ve MCHOSE Türkiye'ye daha yeni geldiği için fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum, FUN60 Pro stoğa 3 kdan girsin direkt MCHOSE klavyelerinde de 2.5 3 k fiyatını görürüz gibime geliyor.

Zaten öyle görünecek, İyzico bakiyene 500 TL gelecek.
Peki o 500tl yi nerede, nasıl kullanabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı