Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aula F75 ile MCHOSE G75 (Pro olmayan versiyonu, Huano Latte Switch ve Ktt red wine) Test videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalırsa Aula F75'teki Leobog reaper switch sesli bir switch. Sesli demeyen Aula F75 kullanmamıştır zaten. Ktt cabbage tofu (bizim aldığımız switch) matcha latteden daha sessiz ve tok diye biliyorum. (1. Klavye MCHOSE G75 latte switch 2. klavye Ktt'nin başka switchini kullanıyor yani ktt cabbage tofu değil. 3. klavye ise Aula F75 reaper switch.) Büyük ihtimal G75 ile Pro arasında oynayan farkları 1-2 veya 3 tane daha fazla foam vardır.

Ses yalıtımı için olan foamlar aynı. Tabii Aula F75'teki 2.'yi anlamadım. (alttaki Aula F75 üstteki MCHOSE G75 Pro) tabii buna etki eden diğer faktör kasa materyali ve keycaps materyali. Tabii ikisi de plastik kasa materyalini bosverin. Keycaps olarak eğer aula f75 çift enjeksiyonlu pbt keycaps ise fark yok.

Gasket_Structure_Design.jpg

3_208291fc-8d8b-4a85-8008-f9462250a1eb.jpg

Son düzenleme:
@egemebb hocam bu klavyeyi alıyorum bende o zaman?

Yapıştır.

Aula F75 ile MCHOSE G75 (Pro olmayan versiyonu, Huano latte switch ve ktt red Wine) test videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana kalırsa Aula F75'teki leobog reaper switch sesli bir switch. Sesli demeyen Aula F75 kullanmamıştır zaten. Ktt cabbage tofu (bizim aldığımız switch) matcha latteden daha sessiz ve tok diye biliyorum. (1. klavye MCHOSE G75 latte switch 2. klavye Ktt'nin başka switchini kullanıyor yani ktt cabbage tofu değil. 3. klavye ise Aula F75 reaper switch.) Büyük ihtimal G75 ile Pro arasında oynayan farkları 1-2 veya 3 tane daha fazla foam vardır.

Ses yalıtımı için olan foamlar aynı. Tabii Aula F75'teki 2.'yi anlamadım. (alttaki Aula F75 üstteki MCHOSE G75 Pro) tabii buna etki eden diğer faktör kasa materyali ve keycaps materyali. Tabii ikisi de plastik kasa materyalini boş verin. Keycaps olarak eğer Aula F75 çift enjeksiyonlu PBT keycaps ise fark yok.

Eki Görüntüle 2458811

Eki Görüntüle 2458812

Hocam her uyandığımda şöyle detaylı inceleme ya da öğretici bir şey görmesem öleceğim.

İyi fiyatlara keycap nereden alınır hocam ben de aynı klavyeden aldım arada bir keycap değişmek istiyorum.. Temu haric bir site öneriniz var mıdır

Aula F75 ile MCHOSE G75 (Pro olmayan versiyonu, Huano latte switch ve ktt red Wine) test videosu.

Bana kalırsa Aula F75'teki leobog reaper switch sesli bir switch. Sesli demeyen Aula F75 kullanmamıştır zaten. Ktt cabbage tofu (bizim aldığımız switch) matcha latteden daha sessiz ve tok diye biliyorum. (1. klavye MCHOSE G75 latte switch 2. klavye Ktt'nin başka switchini kullanıyor yani ktt cabbage tofu değil. 3. klavye ise Aula F75 reaper switch.) Büyük ihtimal G75 ile Pro arasında oynayan farkları 1-2 veya 3 tane daha fazla foam vardır.

Ses yalıtımı için olan foamlar aynı. Tabii Aula F75'teki 2.'yi anlamadım. (alttaki Aula F75 üstteki MCHOSE G75 Pro) tabii buna etki eden diğer faktör kasa materyali ve keycaps materyali. Tabii ikisi de plastik kasa materyalini boş verin. Keycaps olarak eğer Aula F75 çift enjeksiyonlu PBT keycaps ise fark yok.

Eki Görüntüle 2458811

Eki Görüntüle 2458812

Bizim tofu kadar kesmedi bunlar beni, dediğin gibi daha sessiz ve tok sanki. Tabii deneyeceğiz.

İyi fiyatlara keycap nereden alınır hocam ben de aynı klavyeden aldım arada bir keycap değişmek istiyorum. Temu haric bir site öneriniz var mıdır?

Nasıl bir keycaps istediğine bağlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı