Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim tofu kadar kesmedi bunlar beni, dediğin gibi daha sessiz ve tok sanki. Tabii deneyeceğiz.

Nasıl bir keycaps istediğine bağlı.
Genel olarak modelleri incelemek istiyorum, siz bildiğiniz siteleri yazın yararlananlar olacaktır illaki, uygun fiyatlı bulabilir miyiz?

Bu arada bu klavye Piano Pro Switch barındıran 5075B Plus'a göre nasıl? Klavyenin hangi seviyede olduğunu anlamaya çalışıyorum da. Marka olarak Akko daha iyi ama model bazında karşılaştırırsak iki model arasında hangisi daha iyi?

Bu arada bu klavye piano Pro switch barındıran 5075b Plus'a göre nasıl? Klavyenin hangi seviyede olduğunu anlamaya çalışıyorum da. Marka olarak Akko daha iyi ama model bazında karşılaştırırsak iki model arasında hangisi daha iyi?

Akko'nun o modelinin malzeme kalitesi pek iyi değil diye duymuştum.

Bu arada bu klavye Piano Pro Switch barındıran 5075B Plus'a göre nasıl? Klavyenin hangi seviyede olduğunu anlamaya çalışıyorum da. Marka olarak Akko daha iyi ama model bazında karşılaştırırsak iki model arasında hangisi daha iyi?

5075B gayet güzel ama kronik sorunları var diyorlardı. Piano Pro switchi severim hatta ktt cabbage tofudan iyi de olabilir hissetmem lazım kttyi. Ama materyale de bakmak lazım. Bir de hocam 5075B'de hızlı şarj var mı? Bir forumda şarjının 2-3 haftada dolduğunu söylediler :D.

Bu arada bu klavye piano Pro switch barındıran 5075b Plus'a göre nasıl? Klavyenin hangi seviyede olduğunu anlamaya çalışıyorum da. Marka olarak Akko daha iyi ama model bazında karşılaştırırsak iki model arasında hangisi daha iyi?

Akko Monsgeek klavyelerinde çoğu işi hep Monsgeek yapıyor, driver bile Monsgeek. Tipi kötü bir de bence.

Akko'nun o modelinin malzeme kalitesi pek iyi değil diye duymuştum.
İkisi de plastik. Ben pek sorun duymadım malzeme kalitesiyle ilgili. Klavye almadan önce bayağı araştırdım 5075B modelini aldım sonra iptal ettim başka bir model aldım. Switch olarak sanırım Piano Pro ve Cream Yellow switchler daha başarılı ancak genel olarak değerlendirirsek hangisi daha önde bu klavyelerden?

5075B gayet güzel ama kronik sorunları var diyorlardı. Piano Pro switchi severim hatta ktt cabbage tofudan iyi de olabilir hissetmem lazım kttyi. Ama materyale de bakmak lazım. Bir de hocam 5075B'de hızlı şarj var mı? Bir forumda şarjının 2-3 haftada dolduğunu söylediler :D.
14 saat diyorlardı şarj dolum süresine.

İkisi de plastik. Ben pek sorun duymadım malzeme kalitesiyle ilgili. Klavye almadan önce bayağı araştırdım 5075b modelini aldım sonra iptal ettim başka bir model aldım. Switch olarak sanırım piano Pro ve cream yellow switchler daha başarılı ancak genel olarak değerlendirirsek hangisi daha önde bu klavyelerden?

14 saatte şarj oluyor ve 3000 mAh, G75 Pro 8000 mAh.

İkisi de plastik. Ben pek sorun duymadım malzeme kalitesiyle ilgili. Klavye almadan önce bayağı araştırdım 5075b modelini aldım sonra iptal ettim başka bir model aldım. Switch olarak sanırım piano Pro ve cream yellow switchler daha başarılı ancak genel olarak değerlendirirsek hangisi daha önde bu klavyelerden?

Benim için G75 Pro. 5075b alıp keycaps değişeceğime switch de alırım en kötü. Tabii ben beğenmedim sen beğenebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı