Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldiğinden beri kablolu kullanıyorum bu hala şarj mı oluyor demek yoksa kablolu kullandığım sürece kırmızı mı yanacak? Eğer böyle ise büyük eksi yazarım. Uygulamadan da kapatılmıyor veya değiştirilemiyor.
Klavyeyi şarj etmek için donanımlı USB kablosuyla klavyeyi bilgisayara bağlayın. Şarj sırasında, (ESC) düğmesinin kırmızı ışığı yanık kalır ve tam şarj olduğunda, mevcut ışık efektini takip eder.

• [ESC] tuşundaki kırmızı ışık yanıp söndüğünde lütfen klavyenizi hemen şarj edin.

ŞARJ TALİMATLARI​

1. Klavyeyi şarj etmek için yalnızca bilgisayarın USB arayüzünü kullanmanız önerilir;
  2. Klavyeyi şarj etmek için hızlı şarj olan bir cep telefonu şarj cihazı kullanmayın;
  3. Klavyeyi şarj etmek için standart olmayan, kalitesiz güç adaptörleri kullanmayın;
  4. Aşırı voltaj kullanmayıntagKlavyeyi şarj etmek için aşırı akım güç adaptörü;
  5. Lütfen şarj ederken yüksek sıcaklıktaki ekipmanlardan uzak durun;
  6. Uzun süre kullanılmadığında lütfen güç anahtarını kapatın.
Yukarıdaki şarj talimatları aynı zamanda şarj işlevine sahip diğer cihazlar için de geçerlidir (klavye/fare/- kulaklık/hoparlör vb.)

Talimatta bu şekilde yazıyor. Dolunca sönücek sanırsam.

Şöyle görüp görebileceğiniz en acemice incelemeyide bırakayayım:

Geldiğinden beri kablolu kullanıyorum bu hala şarj mı oluyor demek yoksa kablolu kullandığım sürece kırmızı mı yanacak? Eğer böyle ise büyük eksi yazarım. Uygulamadan da kapatılmıyor veya değiştirilemiyor.

https://www.temu.com/goods.html?_bg...WKP4RBBWV7PKLURHIKSLKD7BYAXEJDAF67BN7ZBEOTUQQ
Vergileriyle beraber galiba 1000 TL buluyor.

Hocam zaten şarjı 100 geliyor, bana öyle geldi en azından. Şarjdan çıkarıp driverdan dolup dolmadığına bakabilirsin ESC'yi.
Boş ver.

Son düzenleme:
Beyler gece bilgisayarı vs her şeyi kapatınca klavye kendiliğinden kapanıyor bir süre. Sonra da tekrardan herhangi bir tuşa dokunulduğunda ışığı yanıyor bunu tamamen kapatabiliyor muyuz?

Gece bilgisayarı F alan her şeyi kapatınca klavye kendiliğinden kapanıyor bir süre sonra da tekrardan herhangi bir tuşa dokunulduğunda ışığı yanıyor bunu tamamen kapatabiliyor muyuz?

Evet kapatabiliyorsun. Daha driverini indirmedim indirim bakarım. Ama sleep mode diye bir şey olacak onu kapatabiliyorsun.

Beyler gece bilgisayarı vs her şeyi kapatınca klavye kendiliğinden kapanıyor bir süre sonra da tekrardan herhangi bir tuşa dokunulduğunda ışığı yanıyor bunu tamamen kapatabiliyor muyuz?

LED'lerin sürekli yanmasını mı istiyorsunuz? Kablosuz klavyelerin hepsinde birkaç dakika sonra bekleme moduna geçer ışıklarını kapatıp, batarya bitmesin diye.

LED'lerin sürekli yanmasını mı istiyorsunuz? Kablosuz klavyelerin hepsinde birkaç dakika sonra bekleme moduna geçer ışıklarını kapatıp, batarya bitmesin diye.
Hayır kablolu da olduğu gibi bilgisayarı kapattığımda klavye tamamen kapansın istiyorum. Yani tamamen kapanmasını istiyorum işte OFF'a basmış gibi olsun :)

Hayır kablolu da olduğu gibi bilgisayarı kapattığımda klavye tamamen kapansın istiyorum. Yani tamamen kapanmasını istiyorum işte OFF'a basmış gibi olsun :)

O zaten kapalı oluyor hocam. Sen tıkladığın an aktif oluyor. Yani şarj falan gitmiyor. Ha şey diyorsan bilgisayar kapandığında bile algılıyor ise USB portları bilgisayar kapansa bile çalışıyor demektir. BIOS'tan falan halledebiliyorsun diye biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı