MCHOSE G75 Pro vs SteelSeries Apex 3 TKL

Burakilkay

Hectopat
Selam arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum iki model arasında kaldım. Birçok kişinin MCHOSE G75 Pro diyeceğini tahmin ediyorum. Ancak SS Türkçe ve shine through keycaplere sahip. MCHOSE da ise harfler asagida ve İngilizce. Yazı yazarken zorlanabileceğimi düşünüyorum. Yine de dusuncelerinizi merak ediyorum.

Ayrıca MCHOSE ile uyumlu shine through Türkçe keycap varsa bu klavyeyi düşünmeden alacağım. Ve son olarak MCHOSE da LED'ler asagida oldugu icin shine through keycaplerin kötü görüneceğini söyleyen birkaç kişi oldu. Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılaştırmak bile hata G75 tokatlar. Harflerde gözüküyor zaten zorlanmazsın.

Hocam eğer klavyeyi tam altınızda kullanmıyorsanız bakarak yazabilirsiniz. Işık açıkken harfler gece gündüz belli oluyor. Klavyenin tuşları ışığı bayağı geçiriyor siyah mat bir model yok. Ben MCHOSE G75 Pro öneririm. İngilizce keycap sıkıntısı çeksekte bu sese ölünür.

Hocam eğer klavyeyi tam altınızda kullanmıyorsanız bakarak yazabilirsiniz. Işık açıkken harfler gece gündüz belli oluyor. Klavyenin tuşları ışığı bayağı geçiriyor siyah mat bir model yok. Ben MCHOSE G75 Pro öneririm. İngilizce keycap sıkıntısı çeksekte bu sese ölünür.

Bu klavye ile uyumlu Türkçe keycap seti yok mudur hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı