MCHOSE jet75 alınır mı?

Bütçe
3000 tl ile 3500 TL arası

Yeserıroglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam soru soruyu açtı kusura bakmayın son bir sorum olacaktı ömür bakımından manyetikler sorun çıkarır mı mekaniklere göre çünkü öyle sürekli klavye alan değişen birisi değilim.

Estağfurullah hocam ne olacak. Mantıken aslında manyetiklerin daha uzun ömürlü olması gerekiyor. Sürekli olarak tuş altında çalışan bir mekanizma yok çünkü ama oldu da H tuşunun altındaki switch bozulursa hotswap özelliğini manyetikte şu anda kullanmak çok zor. Manyetik switchler bu zamanda kolay kolay erişebileceğimiz bir şey değil. Ben kolay erişilse de mekanik alma taraftarıyım. Manyetikte, mekaniğe göre çok daha az hissiyat oluşu hoşuma gitmiyor.

Estağfurullah hocam ne olacak. Mantıken aslında manyetiklerin daha uzun ömürlü olması gerekiyor. Sürekli olarak tuş altında çalışan bir mekanizma yok çünkü ama oldu da h tuşunun altındaki switch bozulursa hotswap özelliğini manyetikte şu anda kullanmak çok zor. Manyetik switchler bu zamanda kolay kolay erişebileceğimiz bir şey değil. Ben kolay erişilse de mekanik alma taraftarıyım. Manyetikte, mekaniğe göre çok daha az hissiyat oluşu hoşuma gitmiyor.

O zaman bu Epomaker dışında 3000 3500 seviyelerinde mekanik öneriniz olur mu en azından onları da değerlendireyim.

En aşağı 75 hocam bir de büyük ellere sahibim.

75

98-100

Bütçeyi 1000 arttırım derseniz de bunu alın, mükemmel bir klavye.

AKKO ürünleri de var ama ben pek beğenmiyorum. Kötü ürün değiller, onlara da bakabilirsiniz.

75.

98-100

Bütçeyi 1000 arttırım derseniz de bunu alın, mükemmel bir klavye.

Akko ürünleri de var ama ben pek beğenmiyorum. Kötü ürün değiller, onlara da bakabilirsiniz.

Hocam cidden bu furycube çok hoşuma gitti ve N11 de peşin fiyatına taksit seçeneğiyle buldum mecmonkey sitesinde ki ses doğruysa muazzam bir sese sahip.

Hocam cidden bu furycube çok hoşuma gitti ve N11 de peşin fiyatına taksit seçeneğiyle buldum mecmonkey sitesinde ki ses doğruysa muazzam bir sese sahip.

Akko ürünlerini bende sevmiyorum.

Umarım aynı klavyedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-13-01-48-46-78_c04c7fb2f74f045f3706f1a68dae0129.jpg
    Screenshot_2025-11-13-01-48-46-78_c04c7fb2f74f045f3706f1a68dae0129.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 2

Hocam dilerseniz bir de Chilkey ND75'e bakın ama fiyatlar gitgide artıyor. Chilkey ses olarak çok iyi @Michael_Kaiser hocam kullanıyor. Mecmonkey güvenilir zaten. N11'de satıldığını sizle öğrendim. Peşin olayı benim de ilgimi çekti. :D

Hocam dilerseniz bir de Chilkey ND75'e bakın ama fiyatlar gitgide artıyor. Chilkey ses olarak çok iyi @Michael_Kaiser hocam kullanıyor. Mecmonkey güvenilir zaten. N11'de satıldığını sizle öğrendim. Peşin olayı benim de ilgimi çekti. :D

ND75'i koymamışlar ...

Hocam dilerseniz bir de chilkey ND75'e bakın ama fiyatlar gitgide artıyor. Chilkey ses olarak çok iyi @Michael_Kaiser hocam kullanıyor. Mecmonkey güvenilir zaten. N11'de satıldığını sizle öğrendim. Peşin olayı benim de ilgimi çekti. :D

Bir de şu an 250 TL kupon var 4500 TL'ye düştü fiyatı kaçırmayım diye düşünüyorum ne dersiniz?

Hocam dilerseniz bir de chilkey ND75'e bakın ama fiyatlar gitgide artıyor. Chilkey ses olarak çok iyi @Michael_Kaiser hocam kullanıyor. Mecmonkey güvenilir zaten. N11'de satıldığını sizle öğrendim. Peşin olayı benim de ilgimi çekti. :D

ND75'i koymamışlar...

Evet hocam ama 6 bin TL'ye çıkmam sanırım furycube beni fazlasıyla uzun yıllar götürür gibi ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı