MCHOSE L7 Pro ayarları nasıl olmalı?

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar bunlardan hangilerini nasıl yapmam lazım? Hem hikayeli hem FPS oyunları için?

Eki Görüntüle 2499558

Arkadaşlar bunlardan hangilerini nasıl yapmam lazım? Hem hikayeli hem FPS oyunları için?
Pek bir tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim.

Key debounce time 8ms'ten 2'ye çekebilirsiniz, çift tıklama olursa 3,4 diye yükseltebilirsiniz çift tıklama sorunu ortadan kalkana kadar.

LOD size bağlı, sağ üstteki 3 ayardan da çoğu kişinin hep Motion Sync'i önerdiğini gördüm. Sadece Motion Sync'i açıp deneyebilirsiniz.

FPS Rekabetçi oyunlarda E-sports Mode açın, hikayeli oyunlarda kapalı durabilir. Yüksek ihtimalle performans modu gibi bir şey ve açınca daha iyi çalışıyordur ama aşağıda da yazdığı gibi şarj tüketimi artar. O yüzden günlük kullanım ve hikayeli oyunlarda kapatın.

Game Safe Mode tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama altta yazana göre performansta düşüş yaşatabilirmiş. Kapalı ve açık olacak şekilde deneyin bir fark göremezseniz kapatın.

Pek bir tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim.

Key debounce time 8ms'ten 2'ye çekebilirsiniz, çift tıklama olursa 3,4 diye yükseltebilirsiniz çift tıklama sorunu ortadan kalkana kadar.

LOD size bağlı, sağ üstteki 3 ayardan da çoğu kişinin hep Motion Sync'i önerdiğini gördüm. Sadece Motion Sync'i açıp deneyebilirsiniz.

FPS Rekabetçi oyunlarda E-sports Mode açın, hikayeli oyunlarda kapalı durabilir. Yüksek ihtimalle performans modu gibi bir şey ve açınca daha iyi çalışıyordur ama aşağıda da yazdığı gibi şarj tüketimi artar. O yüzden günlük kullanım ve hikayeli oyunlarda kapatın.

Game Safe Mode tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum ama altta yazana göre performansta düşüş yaşatabilirmiş. Kapalı ve açık olacak şekilde deneyin bir fark göremezseniz kapatın.
Key debounce time'ı 2'de tutun. Eğer çift tıklama yaşamıyorsanız 1 ve 0'a kadar inebilirsiniz, yaşıyorsanız da ortadan kalkana kadar 2'den yukarı doğru yükseltin. Bu ayar 0'dayken tıklama gecikmesi 0.1ms'e kadar inebiliyor ki baya iyi bir değer, tabi çift-tık yapmaması önemli.

E-sports mode performansta ciddi artış yapıyormuş. Kapalı halde mouse düşük güç moduna geçiyor ve performansını düşürüyormuş, açık olunca da yüksek performansta mouse'u tam verimde kullanabiliyorsunuz. Dediğim gibi sadece Rekabetçi FPS oyunlarında açın ki mouse'un pili çabuk bitmesin.

Game Safe Mode ilginç bir ayar, oyunların hile koruma sistemlerinin mouse'unuzu yabancı bir cihaz olarak algılamasını falan engelliyormuş (?) Bu da performansa etki ediyordur o yüzden kapatın gitsin ben hiçbir oyunun mouse'u yanlışlıkla hile olarak algılayacağını sanmıyorum valla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı