İnceleme MCHOSE L7 Pro

Yok öyle bir şey hocam o kadar korkmayın neredeyse 2 yıldır lityum bataryalı mouse kullanıyorum hala aynı hiçbir eksi görmedim bu bataryalar öyle 1 yılda gidecek şeyler değil merak etmeyin.

Yok öyle bir şey hocam o kadar korkmayın neredeyse 2 yıldır lityum bataryalı mouse kullanıyorum hala aynı hiçbir eksi görmedim bu bataryalar öyle 1 yılda gidecek şeyler değil merak etmeyin.
Tamamdır hocam o zaman, bir tane video görmüştüm şarj olurken kullanmak ya da çok şarja tak çıkar yapmak yıpratıyor mouseyi falan diye o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim hocam yeniden iyi günler dilerim.

Ben o dediğim mouseı oyun oynarken şarjı biter kabloyu takıp şarj olana kadar öyle kullanırdım sonra yine kablosuzdan devam ediyorum bir sıkıntı olmaz.

Ben o dediğim mouseı oyun oynarken şarjı biter kabloyu takıp şarj olana kadar öyle kullanırdım sonra yine kablosuzdan devam ediyorum bir sıkıntı olmaz
Hocam merhaba ben fiyat olarak
2500 ü geçmiycek bir mouse arayışı içindeyim mchouse L7 pro yu buldum ama uzun süreli kullanımda herhangi bir sıkıntısı var mı, o bütçeye değer mi, veya başka önerebileceğiniz mouse varmı gibi bazı sorularım var

Kesinlikle L7 Pro'yu öneririm çok güzel bir mouse kullanımı da bir o kadar keyifli bu bütçede daha iyisi yok hocam normal kullanımda 2 yıl gözün kapalı kullanırsın hocam bu fareyi uzun vadede sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Benimde geldi hocam bugün hayırlısıyla. Dehşet hafif birşey çok garip geldi. Birde şunu sorayım, mousepad daha gelmedi pdf masanin üstünde kullansam sıkıntı olurmu? Alternatif nelerin üstünde kullanabilirim? Skatezlere zarar gelmesin.

Altına bir defter koyabilirsin hocam kaymasını biraz engeller ama skateze zarar vermez en azından.

Teşekkürler hocam fakat bikaç sorum var. Click sesi olarak izlediğim bazı videolarda çok fazla yay sesi geldiğini fark ettim. O konuda düşünceni merak ediyorum. Bu arada elim fazla büyük değil ölçülerini de tam bilmiyorum umarım bir sıkıntı yaşamam. Başka bir sıkıntısı yoksa en kısa sürede sipariş vericem.

Yok hocam yay sesi Click sesleri gayet güzel ve son derece tatmin edici ses kayıtlarında ses olduğu gibi çıkmaz genelde her zaman ufak farklılıklar olur muhtemelen videoda öyle geldi gayet güzel Click'lere sahip.

Yok hocam yay sesi Click sesleri gayet güzel ve son derece tatmin edici ses kayıtlarında ses olduğu gibi çıkmaz genelde her zaman ufak farklılıklar olur muhtemelen videoda öyle geldi gayet güzel Click'lere sahip.
Çok sağolun hocam sıfırdan ekipman diziyorum tam istediğim tarzda bi mouse buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…