İnceleme MCHOSE L7 Pro

Benim de büyük bir keyif alarak kullandığım bir mouse fiyatına göre bedava resmen.
Tekrardan merhaba, az sonra sipariş vericektim almadan önce biraz daha araştırma yapıyım dedim, bazıları mchose markasının çin malı kaliteli markaların çakmasını yaptığını söylüyorlar.Ben de kararsız kaldım ve bu mouse yerine vxe r1 pro yu önerdiler siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Kim diyor onu Allah aşkına tam tersi MCHOSE muadil ürünlerin daha iyisini daha ucuza sunuyor ayrıca L7 Pro çakma falan değil kaldı ki çakma da olsa içinde 3395 gibi güncel bir sensör piyasanın en güçlüsü Realtek mcu kullanıyor kutu içeriğinde 8KHz dongle ile geliyor keza ürün de mükemmel bir ürün kime aldırdıysam çok memnun kaldı üründen ayrıca L7 Pro çok daha iyi ve üstün VXE R1 Pro'dan.

Teşekkürler hocam.Zaten daha hafif olduğu için L7 pro alıcaktım sadece vxe r1 pro ile çok fazla arada kalmıştım.

Bu arada kutu içeriğindeki dongle doğrudan pc nin usb sine bağlanıyorumu aklımda sadece dongle ı kabloya kabloyu pc yi bağlıyoruz gibi kaldı da

Evet dongleı kabloya kabloyu PC'ye takıyorsunuz dediğim L7 Pro VXE r1'den çok daha iyi bir mouse.

@Mantar09 , düşünceniz ya da öneriniz var mıdır?

L7 Pro mükemmel bir mouse ama bütçe 5K iken buna bakmana gerek yok bence daha az harcamak istiyorum dersen L7 Pro alabilirsin olmazsa da konunda önerimi yaptım.

merhaba, l7 pro aldım ve reciever driverına upgrade yaptıktan sonra 2.4 ghz donglei kullanamıyorum artık. ışığı yanmıyor ve bağlanamıyorum. sadece akblolu çalışıyor

Merhaba, L7 Pro aldım ve reciever driverına upgrade yaptıktan sonra 2.4 GHz donglei kullanamıyorum artık. Işığı yanmıyor ve bağlanamıyorum. Sadece akblolu çalışıyor.

Kablosuz kullanırken mi yaptınız çünkü ben Update yapmadan önce kabloyu takarak yaptım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yine 2.4GHz'yi

Kablosuz kullanırken mi yaptınız çünkü ben Update yapmadan önce kabloyu takarak yaptım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yine 2.4GHz'yi
kablosuz bir şekilde yaptım. kablo dongle'a bağlıydı dongle upgrade yap dedi onu yaptıktan sonra birdaha dongle ışığı yanmadı. Redditte başına gelen 1-2 kişi gördüm ama onlarında bugün başına gelmiş acaba bugün olan bir şey olabilir mi ? bilmiyorum canım sıkıldı. Gaming gen iade alır mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…