İnceleme MCHOSE L7 Pro

Hocam ne yaptınız.

Hocam ne yaptınız.
Hocam yapabileceğim her şeyi yaptım ancak hiçbir şey işe yaramadı. Bende dongle'ın bozulduğuna karar verdim. Dongle hiçbir şekilde çalışmıyordu. Bugün iadesi için kargoya verdim. ileride ne olacak bakacağız inşallah.

Hocam ne yaptınız.

Hocam fareyi hemen şimdi sipariş ettim. Driver güncellemesinden sonra bir arkadaş sıkıntı yaşamış okuduğuma göre. Acaba siz güncellerken mouse hangi moddaydı yani detaylı şekilde anlatabilir misiniz çünkü sıkıntı yaşamak istemiyorum. Teşekkür ederim.

2.4GHz modunda ve kablo bağlı bir şekilde yaptım hocam ben bir sıkıntı çıkmadı başka bir şey yapmadım.

2.4GHz modunda ve kablo bağlı bir şekilde yaptım hocam ben bir sıkıntı çıkmadı başka bir şey yapmadım.
Hocam mouse şu anda iade den elime geri geldi değişimi yapıldı. Firmware update yapmaya çok korkuyorum bi bağlantı sıkıntısı çıkana kadar güncellemeyeceğim herhalde.

Hocam mouse şu anda iadeden elime geri geldi değişimi yapıldı. Firmware Update yapmaya çok korkuyorum bir bağlantı sıkıntısı çıkana kadar güncellemeyeceğim herhalde.

Yani bence de bir sıkıntı çıkarana kadar elleme ki güncelleme yapmasan bile bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

@Mantar09 hocam driver yüklerken kablo ile mi yükleyelim bende aldımda aklımda kalmasın bir de eğer güncelleme falan yapmazsam ne olur yani direk bağlayıp hiçbir şey yapmadan kullansam.

Dongle bağlı olması yeterli driver için bana göre yapma zaten öyle kullan hiçbir şey olmaz.

Arkadaşlar demiş ya sorun oluyor diye olmaz değil mi gaming.gen.trden alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…