İnceleme MCHOSE L7 Pro

Bir de m3s Max incelemesi gelmez mi .

Gaming Gen TR de MCHOSE Ace 68 bekliyorum hocam bakalım sayfası açılmış ama fiyatı ne olur bilemiyorum beklediğimden yüksek olursa bu ürünü almayı düşünüyorum

İfadeler: kxy

Hocam sizce Darmoshark M3 promax mi bu mu?

M3 Pro Max bu fareye göre büyük mouse hocam tutuş şeklin önemli burada claw ise bu çok güzel gider ancak palm ise M3 Pro Max daha iyi gider.

Finger ağırlıklı palm.

Hocam MCHOSE Ace 68 gelmiş Gaming Gen TR'ye inceleme gelir mi merak ettiğim bir klavye.

Aynı fareyi aldım 2 ay falan oldu şu anlık memnunum ama sanki tuşlar ve fare silindiri bir tık Allah'a emanet gibi hissetmeye başladım sanki ne bileyim hızlı bozulmaya çok müsait gibi. Razer Viper Mini 2020 eski kablolu sürümünden bu fareye geçtim devasa farklar var öncelikle kablosuz olması ama acaba sonu Viper Mini gibi olacak, kronik sorunundan dolayı Viper Mini'lerin hepsinin kaydırma tuşu hızlı bozuluyordu vesaire. @Mantar09 bir yorumunuz var mıdır hocam sizce iyi mi yapmışım geçmekle, Çinli no name firma olduğu için güven vermiyor bir tık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…