İnceleme MCHOSE L7 Pro

MCHOAE'ye noname demeniz biraz hata. Oldukca köklú bir marka. Kronik sorunuda yok mousenin. Oldukca iyi bir tercih olmus.

Vallahi bende gayet güzel bence arada kullanıyorum bende şu anlık bir sorun yok 7 tane mouse olduğu için sırayla kullanıyorum genelde hem 2 yıl garantili bir şey olursa bile için rahat olsun fare scrollu ttc Gold scroll kolay kolay bozulacağını sanmam switchleri de iyi.

MCHOAE'ye noname demeniz biraz hata. Oldukca köklú bir marka. Kronik sorunuda yok mousenin. Oldukca iyi bir tercih olmus.
Hocam TR'de çok görmediğim için öyle dedim pardon, wraithesports'dan aldım herkese sponsorluk falan verdikleri için oraya önyargılıyım biraz.

hem 2 yıl garantili
Hocam wraith'den aldığım için bunu garantiye yollayacağım zaman siteyle iletişime geçmem lazım değil mi? Yoksa mouse'nin kendi markasıyla falan mı?

Wraith mi? Siz L7 Pro aldığınıza emin misiniz?

Wraith satmıyor MCHOSE'yi. Gaming.gen getirtip satiyor. Eminmisiniz L7 Pro aldiginiza? Turkiye'de evet getirten olmadigi icin cok bilinmiyor, yurtdisinda cok daha fazla tercih ediliyor boyle markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…