MCHOSE MİX87 Lightning vs Gameraider K1 HE

Klownia

Yoctopat
Daha fazla  
@ca9an

Hocam bir sorum vardı MCHOSE mix 87 he lightning ve gameraider K1 he.

Bu iki klavye arasında kaldım. Arada 200 lira fiyat farkı var, hangisi daha iyidir?
Bir de MCHOSE mix 87 he lightning ile MCHOSE mix 87 he apollo arasında fark var mı bilginiz var mı?

@ca9an

Bu iki klavye arasında kaldım. Arada 200 lira fiyat farkı var, hangisi daha iyidir?
Bir de MCHOSE mix 87 he lightning ile MCHOSE mix 87 he apollo arasında fark var mı bilginiz var mı?
Manyetik olması şart mı?

hocam mekanikten daha iyi diye biliyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum rekabetçi için daha iyi değilmi
Pek farkı yok buna emin olun. Tam olarak bütçe nedir?

neden bunları öneriyosunuz özel olarak bi sebebi varmı

@ca9an

Uyarı almıştım hocam cevap veremedim. Kusura bakmayın. İkisi arasından MCHOSE tercih ederdim. En azından markayı çok daha iyi tanıyorum. İkisi arasındaki fark teknik olarak bunlar. Çok bir fark yok. Ses videolarına bakıp beğendiğinizi ya da ucuz olanı alın.

1763054616757.png

peki söylediğim klavyeler dahamı kötü daha iyiyse onları almak daha mantıklı

Sizin bahsettikleriniz manyetik Kaiser hocamın önerdikleri mekanik. Ben e-sporcu olacağım demiyorsanız mekanik alın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı