- Makaleler
- 2
Bu bütçede kablosuz JBL Quantum 350 dışında pek bir seçenek yok.
JBL alınır, her ne kadar zam gelse de o fiyatta en iyisi hala.
JBL nasıl hocam iyi miJBL alınır, her ne kadar zam gelse de o fiyatta en iyisi hala.
Yani bu bütçede de en fazla bunlar var ya risk alıp deneyeceksin.
Risk almaya değer mi sizceSen istiyorsan al dene hocam. Benim dediğim insanların al demesine göre hareket etme. Bilgi yok kulaklık hakkında, ona göre al alırsan.
JBL nasıl hocam iyi mi?
Rampage X-RANGER var bende onu da araştırmadan aldım sıkıntın yaşamadım beni çok tatmin etmişti bence bu da böyle olabilirGüzel hocam ama malzeme kalitesi deneyimlediğimde pek hoşuma gitmedi. Rahattır hoştur ama dikkatli kullanmak lazım bence.
JBL nasıl hocam iyi mi?
Rampage X-Ranger var bende onu da araştırmadan aldım sıkıntın yaşamadım beni çok tatmin etmişti bence bu da böyle olabilir.
Rampage X-Ranger var bende onu da araştırmadan aldım sıkıntın yaşamadım beni çok tatmin etmişti bence bu da böyle olabilir.
Evet gayet iyi duruyor ama deri ped olması kötü yoksa alabilirdim terleme yapıyorJBL iyi hocam, incelemesini de yaptım aşağıya bırakırım. Arkadaşın dediği gibi malzeme kalitesi pek iyi değil, ama normal kullanımda sorun çıkarmaz.
İnceleme: JBL Quantum 350
Hocam Amazon'dan alıp deneyin 3 hafta falan olmadı iade edersiniz. İsteğinize bağlı bir şey diyemem. İade politikasını tam bilmiyorum bu arada 30 gün yazdılar diye öyle dedim.
Amazon'dan ürün almadım hiç 30 gün olayın her üründe oluyor mu. Emin değilim gaming gen den alsam daha iyidir diye düşünüyorum aslında iade edip gaming gen den alabilirim tekrar sıfırınıİlla deneyeceğim dersen arkadaşın dediği gibi Amazon'dan alıp deneyebilirsin. İade de sorun yaşamazsın orada.
Evet gayet iyi duruyor ama deri ped olması kötü yoksa alabilirdim terleme yapıyor.
Amazon'dan ürün almadım hiç 30 gün olayın her üründe oluyor mu? Emin değilim Gaming genden alsam daha iyidir diye düşünüyorum aslında iade edip Gaming genden alabilirim tekrar sıfırını.
Deri değildi yine bakarım olmazsa JBL ama o da deriV9 Pro da deri hocam. Ve dediğin gibi yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.