- Makaleler
- 3
Deri değildi yine bakarım olmazsa JBL ama o da deri.
V9 da deri.
Havit değil ama havit de kötü diyorsunuz ondan dolayı vazgeçtim kötü demeseniz alacaktımDeri hocam o da. Çoğu deri oyuncu kulaklıklarının.
Havit değil ama Havit de kötü diyorsunuz ondan dolayı vazgeçtim kötü demeseniz alacaktım.
Havit değil ama Havit de kötü diyorsunuz ondan dolayı vazgeçtim kötü demeseniz alacaktım.
H3 ile H7Hangi Havit hocam.
Ne gibi bi sorunu var hocam sorunları söylerseniz sıkıntı olamayacak şeylerse belki alırımhttps://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,629677566.html kullanan kişiler ve inceleme göre Havit'in alınır tek kablosuz kulaklığı bu ama bu da deri.
H3 ile H7.
H3 ile H7.
Ne gibi bir sorunu var hocam sorunları söylerseniz sıkıntı olamayacak şeylerse belki alırım.
NedenOnları düşünmeye gerek yok.
Deri alsam çok sıkıntı olur mu diye düşünüyorum benim şuanki kulaklık da deri yalan yok terleme yapıyor ve rahatsız ediyor h3 ve h7 benim için en iyi seçimler ancak sizin söyledikleriniz kafamı çok karıştırıyorSıkıntı olacak şeyler. Dışarı çok ses veriyor, bağlantı git gel yapıyor, mikrofonunda sorun duymuştum ama ya cızırtı ya da robotik ses olması lazım. Bunlar benim H3 kullanan arkadaşımın yaşadığı sorunlar başka sorunlarda olabilir.
sorunları var ikisinin de. kronikler. cızırtı olsun bağlantı sorunları olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.