MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Valla hocam o pedlerin Türkiye'ye gönderimi var mı? Yok sanırım. Temu'da bulamadım ben, gösterdiğim ürüne benzer bir şey sipariş ettim 60 TL zaten kullanışlı mı değil mi gelince bakacağım. Ben şunu söyleyeyim kulaklığın petleri bana pek güven vermedi çabuk dağılır gibi geldi. Onun dışında herşey tam olarak fiyat performans. Ses iyi, karşı tarafa çok temiz gidiyor. Dip ses filan yok. Ses kasma iyi, eq ayarlarını yaptıktan sonra Ses de gayet temiz güzel yani. Uygulama Türkçe. Kolay bi uygulama. Şimdilik bu şekilde.
Türkiye'ye gönderim var, siparişi biraz önce verdim aliexpress'ten, tahmini teslim 9 eylül diyor.

Hyperx cloud kulaklığa aşırı benziyor v9 pro. Destek ekibine sorup tam ölçüleri almıştım. Hyperxe olan pedler v9proya da olacaktır. Hatta trendyol amazon hepsiburada gibi yerlerde de steelseries pedleri satılıyor ve ölçüleri çok yakın. Görsel olarak ekliyorum
Mchose v9 pro ped ölçüleri;

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-18-10-35-25-79_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-08-18-10-35-25-79_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 122
Türkiye'ye gönderim var, siparişi biraz önce verdim aliexpress'ten, tahmini teslim 9 eylül diyor.
Oldu hocam adresi güncelleyince. Ben de sipariş verdim aynı pedlerden. Bakalım hayırlısı artık kapattık defteri.

Hyperx cloud kulaklığa aşırı benziyor v9 pro. Destek ekibine sorup tam ölçüleri almıştım. Hyperxe olan pedler v9proya da olacaktır. Hatta trendyol amazon hepsiburada gibi yerlerde de steelseries pedleri satılıyor ve ölçüleri çok yakın. Görsel olarak ekliyorum
Mchose v9 pro ped ölçüleri;
Hocam montaj kısmı da önem arzediyor. Bazı kulaklıkların pedleri çıt çıtlı oluyor bazıları boşluğa sıkıştırmalı. Ona da dikkat etmek lazım.

Oldu hocam adresi güncelleyince. Ben de sipariş verdim aynı pedlerden. Bakalım hayırlısı artık kapattık defteri.

Hocam montaj kısmı da önem arzediyor. Bazı kulaklıkların pedleri çıt çıtlı oluyor bazıları boşluğa sıkıştırmalı. Ona da dikkat etmek lazım.
bunun pedleri boşluğa sıkıştırmalı, şöyle bir video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 2-3 dakikasında pedleri değiştiriyor, videonun açıklama kısmına koyduğu pedler için link benim attığım ile aynı imiş

bunun pedleri boşluğa sıkıştırmalı, şöyle bir video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 2-3 dakikasında pedleri değiştiriyor, videonun açıklama kısmına koyduğu pedler için link benim attığım ile aynı imiş

Aynısını sipariş verdim hocam beyaz rengini. Teşekkür ettim. ped işini çözmek çol iyi oldu.

Gümrük cart curt bir olayı varmı daha önce birşey almadım hocam
var aynen, genelde temu dan alışveriş yaptığımda hiç sorun çıkmadı bu zamana kadar, gelen ürünler sağlam, nadiren kargo kutusu hafif hasarlı geliyordu ama ürünler sağlamdı.
Benim şöyle birşey oldu hocam. 300 küsur ürün 600 kusura geldi 😃
hayırlı olsun, aliexpress'i ilk defa kullanıyorum :D temu'ya göre vergi ve minimum sepet tutarı daha iyimiş

Aynısını sipariş verdim hocam beyaz rengini. Teşekkür ettim. ped işini çözmek çol iyi oldu.
Evet dostlar herkese teşekkür ederim hem benim sorunlarımı çözdünüz hemde diğer dostların işini çözdünüz sizlere teşekkür ederim. Tekrardan ped işinide hallettik hayırlısıyla inşallah paramı biriktirip alıcam seti inşallah. Sadece mouse ve kulaklık alıcam teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00