Hocam jak girişine takarsanız şarj etmeden de kullanabilirsiniz. Bu arada tekrar söylemek istiyorum ürünün incelemesini yaparsanız çok memnun kalırım çünkü bu ürünü çok istiyorum malum incelemesi yok yeni bir ürün memnun kalırsanız buraya yazmanızı ve inceleme paylaşmanızı istiyorum hem topluluk da faydalanmış olurşu an sarjda ürün beklemedeyim
dongle takınca cihaza kulaklığın bluetooth modu acık fakat bilgisayarda ses aygıtlarında kulaklık gözükmüyorHocam dongle takıp ürüni açarsanız otomatik çalışacaktır eğer üründen memnun kalırsanız bir inceleme yapmanızı isterim
Kulaklık üzerinden 2.4ghz moduna alırsanız olurşu an sarjda ürün beklemedeyim
Eki Görüntüle 2554331dongle takınca cihaza kulaklığın bluetooth modu acık fakat bilgisayarda ses aygıtlarında kulaklık gözükmüyor
Hocam ufaktan bir bilgi verebilir misiniz çok darlıyor gibi oluyo ama kusura bakmayın. İlk izlenim vb gibidongle takınca cihaza kulaklığın bluetooth modu acık fakat bilgisayarda ses aygıtlarında kulaklık gözükmüyorEki Görüntüle 2554332
Kısaca öneriyorsunuz hocam o zaman çok teşekkür ediyoruz bekliyorduk sizden aklımızda ki soruları cevapladınız artık rahatlıkla alabilirizMerhaba arkadaşlar kulaklık incelememi belirtmek istiyorum 5 gün içerisinde günde 5 6 saat oynamış bulunduğum kulaklıkla ilgili öncelikle şarj olayı daha bir kere şarja takmadım 1.30 2 saat içerisinde padler terleme yapıyor bu insandan insana gösteriş göstereciğine eminim kulaklığın driver indirdiğim zaman bütün oyunları optime ediyor kendince eqo ayarları mevcut csgo valo zula pubg bttl vb oyunlar için ayrı olarak yaptığım ayar var paylaşırım ses seviyesi gerçekten güzel dışarıya ses yansıtmıyor gürültü engelleyici özelliği gerçekten güzel mikrofon ses kalitesi de gayet güzel ben memnunum uzaktan bağlantısı da evde hiç bağlantının koptuğunu görmedim kulaklık kulağımda evin içinde geziyorum aklıma gelenler bunlar takıldığınız sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Hocam kulaklığın pedleriyle ilgili araştırma yaptınız mı kumaş pedlerinden bulabilir miyiz acaba. Deri işini çözebilirsek uzun ömürlü kulaklığa benziyorKısaca öneriyorsunuz hocam o zaman çok teşekkür ediyoruz bekliyorduk sizden aklımızda ki soruları cevapladınız artık rahatlıkla alabiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.