MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE S9 Pro

cloud 3 mü yoksa s9 mu
Menzil olarak Cloud 3 çok kötü, 1 oda yan tarafa gidiyor arkadaşım bütün sesi kesiliyor, S9 Pronun 40 metre menzili var bütün evi geziyorum ses kesilmesi olmuyor, diğer konularda da denktirler aşşağı yukarı, fiyat bakımından da göz önüne alırsak S9 alırdım.

Menzil olarak Cloud 3 çok kötü, 1 oda yan tarafa gidiyor arkadaşım bütün sesi kesiliyor, S9 Pronun 40 metre menzili var bütün evi geziyorum ses kesilmesi olmuyor, diğer konularda da denktirler aşşağı yukarı, fiyat bakımından da göz önüne alırsak S9 alırdım.
fps oyunları oynuyorum özeliikle pubg ses kasma daha çok önemli benim için

1 aydır S9 Pro kullanıyorum, S9 ses kalitesi olarak 2-3 gömlek daha iyi sürücüleri vs. daha yeni, V9 şarj süresi olarak daha uzun gidiyor biri 55 diğeri 250 saat kadar gidiyor, menzil olarak da aynılar şimdiye dek problem yaşamadım.

Hocam merhaba bende almayı düşünüyorum ama şu anki fiyatına değer mi bilemiyorum. Driverda batarya göstergesi yokmuş ve bütün sesleri Çince.

Son düzenleme:
Hocam merhaba bende almayı düşünüyorum ama şu anki fiyatına değer mi bilemiyorum. Driverda batarya göstergesi yokmuş V9 ve X9 da bir iki dosya ile halloluyor pil durumu gösteriyor. Acaba o dosyalar S9 için işe yararmı bir de Çince konuşmalar İngilizceye çevriliyor S9 modelinde çalışır mı deneyebilir misiniz? Yöntemi bırakıyorum.
Biraz kulaklığı tecrübe edince bahsettiğiniz şeylere gerek kalmıyor ben alıştım, şarjı azalınca çince ses geliyor anlıyorsun zaten azaldığını 2-3 saat daha götürüyor ve bitiyor, ilk zamanlar durumu idrak etmekte zorlandım sadece ama haklısınız büyük bir eksi, anlık olarak kaç olduğunu görebiliyor olmamız lazım.

Biraz kulaklığı tecrübe edince bahsettiğiniz şeylere gerek kalmıyor ben alıştım, şarjı azalınca Çince ses geliyor anlıyorsun zaten azaldığını 2-3 saat daha götürüyor ve bitiyor, ilk zamanlar durumu idrak etmekte zorlandım sadece ama haklısınız büyük bir eksi, anlık olarak kaç olduğunu görebiliyor olmamız lazım.

Rahatlığı nasıl peki deri padler terleme yaptımı uzun saatlerde ağrı yapıyor mu?

Rahatlığı nasıl peki deri padler terleme yaptımı uzun saatlerde ağrı yapıyor mu?
Bence aşırı rahat ve hafif gayet konforlu bana kalırsa, 6-7 saat aralıksız kullandığım oluyor yinede şuana kadar ağrı yapmadı, önceki kulaklığım Rampage'in bir modeliydi 2-3 saat takınca kulaklarım acıyordu. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı