MCHOSE V9 Pro vs Fifine H9

Vallahi konu çorba oldu ne alacağımı şaşırdım.

Parasını veren malını över hocam şaşırmayın buna. Fiyatına değecek bir ses kalitesi ise amacın. V9 Pro'ya yaklaşma bile. Attığım konuyu da okuyabilirsin, kulaklık EQ olmadan H2002P'den bile kötü neredeyse. Bir de H9 ile bir tık fark diyor, bu bilgisizlikle yaşamak zor. H9 ile arasında neredeyse 2 kat ses kalitesi farkı hissedersin hocam. Ki bunu sadece ben de demiyorum, araştır görürsün bunu herkes söyler. Alırsan da attığım konudaki arkadaş gibi hüsrana uğramazsın inşallah ne diyelim.

Parasını veren malını över hocam şaşırmayın buna. Fiyatına değecek bir ses kalitesi ise amacın. V9 Pro'ya yaklaşma bile. Attığım konuyu da okuyabilirsin, kulaklık EQ olmadan H2002P'den bile kötü neredeyse. Bir de H9 ile bir tık fark diyor, bu bilgisizlikle yaşamak zor. H9 ile arasında neredeyse 2 kat ses kalitesi farkı hissedersin hocam. Ki bunu sadece ben de demiyorum, araştır görürsün bunu herkes söyler. Alırsan da attığım konudaki arkadaş gibi hüsrana uğramazsın inşallah ne diyelim.

Aslında V9 Pro almak istiyordum kablosuz çok büyük nimet fakat arasında madem 2 kat ses kalitesi var, bende çok sık rekabetçi oyun oynuyorum H9 yapıştırayım. Kablosu rahatsız eder mi ama? Ayrıca ergonomisi nasıl? Şu an kullandığım kulaklığı sırf kulaklıklarımı ağrıtıyor diye değiştiriyorum. 1 saat kullandıktan sonra bile kulaklarım acıyor.

Aslında V9 Pro almak istiyordum kablosuz çok büyük nimet fakat arasında madem 2 kat ses kalitesi var, bende çok sık rekabetçi oyun oynuyorum H9 yapıştırayım. Kablosu rahatsız eder mi ama? Ayrıca ergonomisi nasıl? Şu an kullandığım kulaklığı sırf kulaklıklarımı ağrıtıyor diye değiştiriyorum. 1 saat kullandıktan sonra bile kulaklarım acıyor.

Hocam ergonomisini beğenen de var beğenmeyen de. Ya küçük kafalı olanlara ya da büyük kafalı olanlara daha rahat geliyordu. Hangisi şu an tam hatırlamıyorum. Kablosu 300 cm ses kartı ile birlikte. Uzunluk dışında rahatsız edeceğini sanmıyorum, yüksek ihtimalle rahat bir kablosu vardır. Tabii bu gibi konuları kullanan kişilere sormanız daha iyi olur, ama ben şikayet de görmedim açıkçası. Benim sana en iyi önerim, düşük bütçede kablosuz almaman olur. Kulaklık dediğin alet ses almak için. Sen ses kalitesine değil de kablosuza para verirsen saçma olur. Ve benim sorunum V9 Pro ile de değil. Düşük bütçedeki tüm kablosuz kulaklıklar ile, çünkü hepsi kötü neredeyse. Hater sanmayın yani, düşük bütçedeki hiçbir kablosuzu önermem.

Hocam ergono misini beğenen de var beğenmeyen de. Ya küçük kafalı olanlara ya da büyük kafalı olanlara daha rahat geliyordu. Hangisi şu an tam hatırlamıyorum. Kablosu 300 cm ses kartı ile birlikte. Uzunluk dışında rahatsız edeceğini sanmıyorum, yüksek ihtimalle rahat bir kablosu vardır. Tabii bu gibi konuları kullanan kişilere sormanız daha iyi olur, ama ben şikayet de görmedim açıkçası. Benim sana en iyi önerim, düşük bütçede kablosuz almaman olur. Kulaklık dediğin alet ses almak için. Sen ses kalitesine değil de kablosuza para verirsen saçma olur. Ve benim sorunum V9 Pro ile de değil. Düşük bütçedeki tüm kablosuz kulaklıklar ile, çünkü hepsi kötü neredeyse. Hater sanmayın yani, düşük bütçedeki hiçbir kablosuzu önermem.

Sipariş verdim inşallah ergonomisi iyidir bu arada kafam ne küçük ne büyük, ortalama diyebilirim.

Kablosu rahatsız etmiyor ama ses kartı ile kullanınca hisettiriyor biraz ses kartında mandal var bir yere geçirirsen veya tişörtün ceketin artık üstünde ne varsa yakasına falan tutturunca iyi oluyor ama diğer gibi hissediyorsun biraz.

Kablosu rahatsız etmiyor ama ses kartı ile kullanınca hisettiriyor biraz ses kartında mandal var bir yere geçirirsen veya tişörtün ceketin artık üstünde ne varsa yakasına falan tutturunca iyi oluyor ama diğer gibi hissediyorsun biraz.

Ses kartı olayı nedir bilmiyorum kusura bakmayın. Ses kartını nasıl kullanıyoruz yani onu anlayamadım.

"Ayar çekmeden kötü, ayar çekince iyi"

"Ayar arasında geçiş yaptığımda ufak fark hissediyorum"

Anlıyorum, çok iyi anlıyorum. Çelişkilerin sebebini anlıyorum.

Paragrafı arttırmanı öneririm. Fark hissediyorum çünkü öncesinden daha iyi, öncesi sonrasına göre kötü evet burada sorun yok.

Ses kartı olayı nedir bilmiyorum kusura bakmayın. Ses kartını nasıl kullanıyoruz yani onu anlayamadım.

Hocam şöyle diyeyim, kulaklığın kendisi jak. Ses kartı dediğimiz alet, jak girişi bulunan bir USB diyeyim. Kulaklığın jakını o alete takıyorsun. Aletin de USB'sini kasaya takıyorsun. Yani jaktan USB'ye çeviriyorsun.

Paragrafı arttırmanı öneririm. Fark hissediyorum çünkü öncesinden daha iyi, öncesi sonrasına göre kötü evet burada sorun yok.

Konu sahibi tercihini yapmış kardeşim.

Ciddi şekilde CS oynuyorum ve V9 Pro'dan memnunum bazı profesyonel Valorant oyuncuları da V9 kullanıyor. Kablolu kulaklık her halükarda konfor açısından sizi rahatsız edecek. Ses kalitesi olarak evet daha iyi fakat genel kullanıcı için veya benim gibi ciddide oynasanız V9 Pro sizi üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı