McOsu sürekli çalışıyor

koldaseray

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
862
Çözümler
2
Yer
Hawkins Indiana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir oyun indirdim. Oyunu kapatmama rağmen 1 haftadır oyuna girmiyorum. AMD Readeon'da çalıyor gözüküyor. Virüs mudur acaba?

1641997466062.png

Önerdiğiniz antivirus var mıdır?
 
Virüs olacağını düşünmüyorum. Görev yöneticisinde başlangıç öğelerini kontrol et. Gerekmeyen ve bilmediğin programların sistem açılışında otomatik açılmasını önlersin. Sonrasında oyunu bir sil. Sildikten sonra da görünüyorsa belki AMD yazılımının bir Bug'ı olabilir. Bunları yaptıktan sonra büyük ihtimalle görünmeyecektir artık. Halen görünüyorsa bir Anti-virüs taraması yaparsın.
 
Merhaba başlangıç ögelerini de yok oyun silinik olmasına rağmen kendisi Opera'nın içinde buldum sizce neden olabilr oyun dosyaları Opera GX de gozukuyor giriyorum ama Opera çalışıyor arkada acaba o oyunmu çalışıyor önerdiğiniz bir anti virus programı var mıdır?
 
Oyunu Steam'den mi yüklediniz? Çünkü Steam virüslü bir oyunu kolay kolay satışa veya kullanıma sunmaz sisteminde. Eğer Opera'da bir şey görüyorsan tarayıcının bütün geçmişini silmeyi dene. Tabi önceden giriş yaptığın sitelere falan tekrar giriş yapman gerekir.
 
Oyunu Steam'den mi yüklediniz? Çünkü Steam virüslü bir oyunu kolay kolay satışa veya kullanıma sunmaz sisteminde. Eğer Opera'da bir şey görüyorsan tarayıcının bütün geçmişini silmeyi dene. Tabii önceden giriş yaptığın sitelere falan tekrar giriş yapman gerekir.

Oyun Steam da yoktu internetten kendi sistesinden.
 
Tarayıcı geçmişini tamamen temizle bakalım. Bir de Opera'da yüklü eklentilere bak. Belki eklenti olarak bir şeyler kurulmuştur.

Ayrıca ben biraz önce Steam'de gördüm. Bilmediğiniz yerlerden oyun indirmemeye çalışın.
 

Geri
Yukarı