MEB bana tablet verdi

Hocam durumunuz iyi denilebilecek bir durumdaysa ve eğer o tarz bir aleti alabilecek gücünüz varsa neden başvuru yaptınız ki? Gücü yetebilecekler başvuru yapmasa ihtiyacı olana çıkar zaten.
Yazıyı okumadınız galiba. Arkadaş hiç bir şekilde başvuru yapmadığını belirtmiş.
 
Ben @89069'nın da dediği gibi tableti durumu kötü olan bir tanıdığınıza verin derim. Bana bu tabletten gelseydi vicdanım rahat etmezdi açıkçası, gerçekten ihtiyacı olan birilerine almak en mantıklısı. Sosyal yardım alan (durumları daha da kötü oluyor, tabii devleti kandıranlar da çıkıyor) tanıdığınız varsa mahcup etmeden vermenin bir yolunu bulun derim.
 
Hocam araştırıp verdikleri falan yok, rastgele veriyorlar veya yetkililer tanıdıklara vs çıkmasını sağlıyor. Şahsen şöyle bir olaya şahit oldum arkadaşlarımdan bazıları başvurmuştu tablet için. Bir arkadaşım 2 kardeşler durumları iyi PC, kendilerine ait telefon, tablet vs her şeyleri var durumları çok iyi, diğer arkadaşım ise 3 kardeşler ve 10-15 yıllık bir laptopları var ve 3 kardeşte onu kullanıyor. Durumları çok kötü değil fakat 3 kardeşe tablet alacak kadar da iyi değil durumları, durumu nispeten düşük olan arkadaşıma hiçbir şey çıkmadı, diğer durumu iyi olan arkadaşıma ise 2 tablet birden verdiler. Durumu iyi olan arkadaşımın babası malum bir partide önemli biri diğeri ise su işlerinde işçi.

Durumları iyi ise neden tablete başvuruyorlar ?
 
MEB'in dağıttığı tabletler kaliteli oluyor hocam. Eskiden E-Tab 5 öğretmen versiyonunu kullanıyordum. Çok kaliteliydi.

Ben halen daha e Tab 5 öğretmen versiyonu kullanıyorum. Dersleri oradan hallediyorum. Bilgisayar da var ama oradan daha iyi oluyor. Bir ROM attık o kadar öyle kullanılıyor.
Düzgün okumadınız galiba. Arkadaş hiçbir şekilde başvuru yapmadığını belirtmiş.

M. Arda solmaz a sordum. Konu sahibine değil.
 
Ben lisedeyken tüm sınıfa dagıtmışlardı ama bazı ögretmenler tableti kullanmamıza bile izin vermiyordu.
Sonrasında da hiç kullanmadım neredeyse, hiçbir işe de yaramdı öylece köşede kalıp çöp oldu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı