MEB denemeleri zor mu?

Yer
İstanbul
Sınava çok çok az zamanın kaldığı şu dönemeçte bir de MEB'in denemelerini çözeyim dedim. TYT denemeleri için "eh işte" diyebilsem de (sözelci olduğum için TYT Matematik-Fen çözmedim, bilmiyorum) AYT denemelerinde (özellikle Edebiyat ve Din'de) çok detay içeren ve zor sorular hazırlandığını fark ettim. Öyle ki YouTube'daki çoğu hocanın denemelerinden aldığım sonuçlardan hemen hemen memnunken bu denemeler, bana kendimi kötü hissettirdi açıkçası. Sizce de zor mu bu denemeler, sınavda böyle çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava çok çok az zamanın kaldığı şu dönemeçte bir de MEB'in denemelerini çözeyim dedim. TYT denemeleri için "eh işte" diyebilsem de (sözelci olduğum için TYT matematik-fen çözmedim, bilmiyorum) AYT denemelerinde (özellikle edebiyat ve din'de) çok detay içeren ve zor sorular hazırlandığını fark ettim. Öyle ki YouTube'daki çoğu hocanın denemelerinden aldığım sonuçlardan hemen hemen memnunken bu denemeler, bana kendimi kötü hissettirdi açıkçası. Sizce de zor mu bu denemeler, sınavda böyle çıkar mı?

Çok saçmalar iyi değiller.

Türkçe kısmı bence bir tık ÖSYM üstü. Sosyal kısmı kolay din kısmı hariç. Matematik çok dengesiz o yüzden bir şey demiyim. Fen çok zor. MEBin özellikle son çıkan 10 numaralı denemeleri kesinlikle ÖSYM üstü. böyle bunun benzeri bile çıkamaz.

AYT kısmında edebiyat kolay, Tarih zor ve detay baya, Coğrafya baya basit. Matematik çok zor. fen kısmını bilmiyorum

yani bence kesinlikle ÖSYM ile alakası yok bu denemelerin zorluğunun. edebiyat kolay dedim ama ÖSYM o kadar kolay bile sormaz.

Türkçe kısmı bence bir tık ÖSYM üstü. Sosyal kısmı kolay din kısmı hariç. Matematik çok dengesiz o yüzden bir şey demiyim. Fen çok zor. MEBin özellikle son çıkan 10 numaralı denemeleri kesinlikle ÖSYM üstü. böyle bunun benzeri bile çıkamaz.

AYT kısmında edebiyat kolay, Tarih zor ve detay baya, Coğrafya baya basit. Matematik çok zor. fen kısmını bilmiyorum

yani bence kesinlikle ÖSYM ile alakası yok bu denemelerin zorluğunun. edebiyat kolay dedim ama ÖSYM o kadar kolay bile sormaz.
AYT Felsefe'yi nasıl buldunuz hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı