Paraf TYT denemeleri zor mu?

Sınavda ne yaptınız.

Hiçbir şey yapamadım hocam çalışmadım, 210k ile üniversiteye gittim, geçen yıl ben napıyorum burada deyip eve geri döndüm OBP kırık olduğu için sınava girememiştim bu yıl tekrar gireceğim sınava. YT kanalı açtım arada sırada günlük paylaşıyorum ilerlememi görmek için o şekilde şu anlık.

Haaaa anladım o kadar önemli mi ki?

Açıkçası değil ya, tamamen o zamanın ergen tembellerinin oluşturduğu bir algı bana kalırsa ilaç kullanırsam ders çalışacağım kafası ama yok öyle bir dünya ne yazık ki çalışmayan çalışmıyor. Ha şu anda ilaç kullanıyorum çok nadir de olsa fakat gerçekten kafamı sürekli meşgul eden bir konu veya bir olay yaşandıysa, sabahlamam gerekiyor ise vesaire. Yoksa hiçbir manası yok açıkçası piyasadaki insanların da yarısından fazlasının gereksiz yere kullandığını düşünüyorum bana da doktorum yazmıştı ama dediğim gibi aslında hiç de gerek yokmuş. İstenildiğinde gayet iyi çalışılabiliyor. Konuyu yazdığımda 12.sınıfa yeni geçmiştim, şu anda 21 yaşındayım sayısal üzerinden sınava tekrar hazırlanıyorum, geçen günkü olay vesaire kafamı aşırı meşgul etmişti çalışamamıştım hızlı etkilendiğim için mesela ama o zaman ilaç kullanmak işime yaramıştı öyle söyleyeyim.

Haaaa anladım o kadar önemli mi ki?

Ekleme olsun acil yayınlarının içinde "ilacı" geçen hiçbir kitabını önermiyorum ahahah.

Son düzenleme:
Hiçbir şey yapamadım hocam çalışmadım, 210k ile üniversiteye gittim, geçen yıl ben napıyorum burada deyip eve geri döndüm OBP kırık olduğu için sınava girememiştim bu yıl tekrar gireceğim sınava. YT kanalı açtım arada sırada günlük paylaşıyorum ilerlememi görmek için o şekilde şu anlık.

Açıkçası değil ya, tamamen o zamanın ergen tembellerinin oluşturduğu bir algı bana kalırsa ilaç kullanırsam ders çalışacağım kafası ama yok öyle bir dünya ne yazık ki çalışmayan çalışmıyor. Ha şu anda ilaç kullanıyorum çok nadir de olsa fakat gerçekten kafamı sürekli meşgul eden bir konu veya bir olay yaşandıysa, sabahlamam gerekiyor ise vesaire. Yoksa hiçbir manası yok açıkçası piyasadaki insanların da yarısından fazlasının gereksiz yere kullandığını düşünüyorum bana da doktorum yazmıştı ama dediğim gibi aslında hiç de gerek yokmuş. İstenildiğinde gayet iyi çalışılabiliyor. Konuyu yazdığımda 12.sınıfa yeni geçmiştim, şu anda 21 yaşındayım sayısal üzerinden sınava tekrar hazırlanıyorum, geçen günkü olay vesaire kafamı aşırı meşgul etmişti çalışamamıştım hızlı etkilendiğim için mesela ama o zaman ilaç kullanmak işime yaramıştı öyle söyleyeyim.

Ekleme olsun acil yayınlarının içinde "ilacı" geçen hiçbir kitabını önermiyorum ahahah.
Hocam katılıyorum kesinlikle tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim tekrardan. Acil yayınlarının geometrinin ilacı kitabını aldım fazla basit bunu okuyan arkadaşlara önerim gidin orijinal yada bilgi sarmalı alın ;)

Hocam 21 yaşındasınız ve hala hazırlanıyor musunuz biraz geç olmuş bence.
Ben daha 16'yım inşallah bu sene kazanacağım Allah'ın izniyle.

Hocam 21 yaşındasınız ve hala hazırlanıyor musunuz biraz geç olmuş bence.
Ben daha 16'yım inşallah bu sene kazanacağım Allah'ın izniyle.

Umarım kazanırsınız hocam, ben kendim çalışmamıştım kendi problemimdi sıkıntısını elbet çekiyorum. Yaşıtlarımdan 2 yıl geç mezun olmuşum olmamışım çok da sorun değil, kötü bir üniversiteden erken mezun olup 2 yıl boyunca beş kuruş paraya çalışmaktansa ODTÜ, Boğaziçi mezunu olup rahat bir çalışma şartı ve daha kaliteli bir üniversite hayatını tercih ettim. Hayata bir defa geliyorum işin ucunda ve Türkiye'de zaten gençliği adamakıllı yaşayamıyoruz, en azından üniversite hayatım iyi olsun. Burslarla vesaireler ile krallar gibi bir üniversite hayatı geçiririm diye düşünüyorum, kendim de Trader'ım yaklaşık 1 yıldır zaten geçimimi sağlayacak bir şeye ihtiyacım vardı normal olarak. Hayatımdan kayıp olarak gördüğüm seneler biraz yalan yok ama geri dönüp düzeltemeyeceğime göre geleceğimi düzeltme kararı aldım, istemediğim bölüm ve üniversitedense hayatımdan kayıp vermeyi tercih ederim açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı